02
Απρ

Συνέδριο αμυντικής βιομηχανίας - τεχνολογίας και καινοτομίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συμμετοχής στο  συνέδριο αμυντικής βιομηχανίας - τεχνολογίας και καινοτομίας

Το Κέντρο Αριστείας ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ λοιπόν, έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώνει συναφή μετα-συνεδριακή δράση, συνέχεια αυτής της Θεσσαλονίκης, στην Αθήνα και στο Ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385), το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00-18:00.

Το σκεπτικό είναι, επί τη βάση των συμπερασμάτων και προτάσεων του πρώτου συνεδρίου τα οποία θα εκτεθούν συνοπτικά, και με τους συμμετέχοντες σε αυτό να παραβρίσκονται καθήμενοι περιμετρικά της στρογγυλής τραπέζης, να γίνει μια ακόλουθη συζήτηση με φορείς και διευθυντικά στελέχη εταιριών που δεν είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην Θεσσαλονίκη.

Η έμφαση αυτή τη φορά, θα είναι στις εταιρίες του αμέσου ενδιαφέροντος της αμυντικής βιομηχανίας, εταιρίες του χώρου, εταιρίες «παραγωγής» που υποστηρίζουν τις ΕΔ της Χώρας μας και όχι μόνο.

Συναφώς θεωρούμε ότι εταιρίες, φορείς, οργανισμοί και σχήματα όπως τα EAB-ΕΑΣ-ΕΒΙΔΙΤΕ-ΣΕΚΕΕ-ΕΕΛΕΑΑ-IDE-EFA κ.λπ., με τη συμμετοχή των CEOs αυτών (ή έτερα υψηλόβαθμα στελέχη εκπροσώπησης) έχουν να προσφέρουν σημαντικά στην όλη επιδίωξη.

Σκοπός είναι ανάδειξη ευκαιριών για το χώρο της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και της συναφούς Τεχνολογίας και Καινοτομίας στο πλαίσιο εξαγγελιών ΥΕΘΑ.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ έχουν ενημερωθεί και προσκληθεί να συμμετάσχουν.

Τα εν λόγω ζητήματα, το συναφές θεσμικό πλαίσιο και οι σχετικοί τομείς, δια στόματος κ. ΥΕΘΑ αποκτούν άμεσο ενδιαφέρον και αναμένεται με προτεραιότητα, να προσδιορίσουν τις παραμέτρους που επιζητούνται ώστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις βιωσιμότητας, ανάπτυξης και ουσιαστικής συνεισφοράς της εθνικής  Αμυντικής Βιομηχανίας προς τις ΕΔ της Χώρας μας, συμμάχων και εταίρων σε πλαίσιο ΝΑΤΟ-ΕΕ, αλλά και διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στην εν λόγω συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Περισσότερα στην ανάρτηση: https://www.coeacropolis.gr/vima/eleftherignomi/1687-2024-03-25-08-57-46

Ειλικρινά η συμμετοχή σας θα είναι τιμή για εμάς και επιτρέψτε μας την αντίληψη, ότι συνάμα αποτελεί ευκαιρία για τη Χώρα μας στην επιδίωξη αναβαθμίσεως και ενισχύσεως της Αμυντικής Βιομηχανίας αυτής, ώστε τελικά αυτή να καταστεί βιώσιμη, παραγωγική, αναπτυξιακή και παραγωγική, απαλλαγμένη από προβλήματα, δεσμεύσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος!

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς

Αναστάσιος Μπασαράς
Πρόεδρος
Κέντρου Αριστείας Ακρόπολις

 

ΥΓ: Για λόγους συντονισμού, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα την απάντηση σας μέχρι 10 Απριλίου 2024, στα emails (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6983532229 (Μπασαράς Αναστάσιος) ή 6956667860 (Τσόγκας Γεώργιος).

Share this post

Διαβάστηκε 296 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.