25
Ιαν

Πρόσκληση των Μελών του «Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση των Μελών του «Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α με τον Διακριτικό Τίτλο “Σ.Α.Σ” σε Τακτική Γενική Συνέλευση
Αγαπητά μέλη του Σ.Α.Σ.
Σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρα 4,12,20,21,22,23,24 και 26):
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ), συγκαλεί τα μέλη του, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ΕΑΑΑ, Χαλκοκονδύλη 5, 10 677, Αθήνα. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία εναλλακτική ημερομηνία ορίζεται, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
2. Διοικητικός Απολογισμός και πεπραγμένα έτους 2023 και έγκριση αυτών.
3. Οικονομικός Απολογισμός - Ισολογισμός 2023 και έγκριση.
4. Προϋπολογισμός Εσόδων - Εξόδων 2024 και έγκριση.
5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 2023, έγκριση αυτής και απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη.
6. Στόχοι 2024.
7. Άλλα θέματα που θα τεθούν από μέλη την ίδια μέρα και εγκριθούν για συζήτηση από τη ΓΣ.
Κατά την πρώτη ημερομηνία σύγκλησης της ΓΣ, δηλαδή την 3/2/24, θα προηγηθεί απονομή ηθικών αμοιβών, διακρίσεων κι επαίνων, καθώς κι η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ανεξάρτητα της ύπαρξης απαρτίας.
Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και τον Α.Κ. δικαίωμα συμμετοχής με ψήφο στη ΓΣ έχουν όλα τα μέλη του Σ.Α.Σ που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι 31/12/23. Τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί έως την έναρξη της ΓΣ, δηλαδή έως και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 ή 10 Φεβρουαρίου 2024 αντίστοιχα σε περίπτωση επαναληπτικής ΓΣ και ώρα 10:00.
Στις δράσεις που προηγούνται της Γενικής Συνέλευσης του Σ.Α.Σ, θα προσκληθούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων των ΕΔ και της Πολιτείας γενικότερα.
Κάθε Μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι πέντε (5) ακόμα μέλη με γραπτή εξουσιοδότηση μέσω gov.gr ή με θεωρημένο γνήσιο υπογραφής, που θα προσκομίσει και θα παραδώσει στη γραμματεία για καταγραφή στα πρακτικά, κατά την έναρξή της. Όσοι παρασταθείτε στη ΓΣ καλείστε να φέρετε πάνω σας κάποιο επίσημο έγγραφο (πχ δίπλωμα οδήγησης ή αστυνομική ταυτότητα) προς ταυτοποίησή σας.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Τα θέματα που μας απασχολούν είναι σημαντικά και επείγοντα.
Πρέπει να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα αποτελεσματικές λύσεις, ώστε να βαδίσουμε με σίγουρα βήματα μπροστά.
Κρίνεται η υπόσταση του ίδιου του Συλλόγου μας.
Η ομοψυχία, η μαζικότητα, η αποφασιστικότητα, ο σύγχρονος λόγος μας και η συμμετοχή στη δράση όλων μας, μαζί με τον προσήκοντα πολιτισμό, θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την ιστορικότητα της Σχολής προέλευσής μας και το μέλλον μας, για τα τεκταινόμενα στη νέα Σχολή και τους αποφοίτους της, για τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που συνεχίζουν να μας ταλανίζουν. Οι ευθύνες μας είναι ιστορικές.
Η δυναμική παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα του Συλλόγου για οποιαδήποτε απορία. Για λοιπές σχετικές με τη ΓΣ λεπτομέρειες- πληροφορίες, θα υπάρξουν ενημερώσεις στην ιστοσελίδα του Σ.Α.Σ.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Σ

Share this post

Διαβάστηκε 517 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.