22
Ιουλ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ στον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας

Την Τετάρτη 21-7-2021 το Παράρτημα Λάρισας του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους ε.ε. αποφοίτους της σχολής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγνώριση της ισοτιμίας των πτυχίων, την μετονομασία της ΣΜΥΑ σε Σχολή Τεχνολόγων Αεροπορίας (Σ.Τ.Α), τη συμπερίληψη, στις κατευθύνσεις του μηχανογραφικού του υπουργείου παιδείας, των ιστορικών ονομάτων των σχολών ΣΤΥΑ, ΣΥΔ και ΣΙΡ καθώς και σε ζητήματα σταδιοδρομικής εξέλιξης.

Ο κ. Αρχηγός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύνολο των θεμάτων και εξήρε το έργο των τεχνικών στην Πολεμική Αεροπορία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Σ.Α.Σ/Παράρτημα Λάρισας, Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, ο ταμίας, Σγος ε.α Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Α.Σ, Σγος ε.α Παναγιώτης Καράμπελας και το μέλος του συλλόγου, Σγος ε.α Αθανάσιος Μαλέτσικας.

Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του ΣΑΣ εκφράζουν τις Ευχαριστίες τους  και Συγχαίρουν τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λιούτα Πρόεδρο του Παραρτήματος Σ.Α.Σ Λάρισας, Βασίλειο Παπαδόπουλο Ταμία του Παραρτήματος, Παναγιώτη Καράμπελλα  Επίτιμο Πρόεδρο του Σ.Α.Σ, και Αθανάσιο Μαλέτσικα μέλος, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίσκεψη ενημέρωσης του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά  σχετικά με θέματα που αφορούν τους ε.ε αποφοίτους  και την Σχολή.

Για το Δ.Σ
Δημήτριος  Φαλτάιτς
Πρόεδρος ΣΑΣ

Share this post

Διαβάστηκε 499 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.