11
Αυγ

Σ.Α.Σ: Συνεχής φροντίδα για την ανύψωση του επιπέδου και του γοήτρου της Σχολής και του Τεχνολογικού Κλάδου της ΠΑ

Σ.Α.Σ: Συνεχής φροντίδα για την ανύψωση του επιπέδου και του γοήτρου της Σχολής και του Τεχνολογικού Κλάδου της ΠΑ

Καταστατικός σκοπός του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ) είναι η «φροντίδα για τη συνεχή ανύψωση του επιπέδου και του γοήτρου της Σχολής και γενικά του Τεχνολογικού και Τεχνικού Κλάδου της ΠΑ», καθώς και η «υποστήριξη και προβολή του έργου της Πολεμικής Αεροπορίας».
Το επίπονο, μεθοδικό, αξιόλογο επιστημονικά και χρήσιμο, τελικά, για τον τεχνικό της ΠΑ πόνημα του εκλεκτού μας μέλους κ. Σεβαστού Βλαχογιάννη, καλύπτει επιτυχώς το στόχο αυτό. Ενθαρρύνοντας, έτσι, τους νέους αποφοίτους σε παρόμοιες δράσεις, αλλά ενδυναμώνοντας πολύπλευρα και το Σ.Α.Σ στον αγώνα του για την υλοποίηση των καταστατικών του υποχρεώσεων. Τον ευχαριστούμε.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια
Το Δ.Σ./Σ.Α.Σ

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΓΑΛΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΛΕΞΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑ

Στις 19 Μαΐου 2021 εγώ ο ίδιος παρέδωσα στον αξιότιμο Αρχηγό της  Πολεμικής Αεροπορίας τον κ. Μπλιούμη το έργο μου:
«Γαλλοελληνικό Τεχνικό Λεξικό και  Ελληνογαλλικό Τεχνικό Λεξικό» προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό που ασχολείται με τα γαλλικά αεροπλάνα.

Ο κ. Αρχηγός με καλοδέχτηκε με πολύ σεβασμό, με τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Ηχώ των Αιθέρων», αρ. φύλλου 574, τις ευχαριστίες της Πολεμικής Αεροπορίας γι’ αυτή τη συμβολή μου. Παράλληλα παρέλαβα και μία ατομική επιστολή με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του κ. Αρχηγού.                           

Αισθάνομαι υπερήφανος που υπηρέτησα είκοσι έξι (26) χρόνια την Πολεμική μας Αεροπορία προερχόμενος από την ένδοξη παραγωγική σχολή  ΣΤΥΑ με την ειδικότητα του Μηχανοσυνθέτη.

Ακολουθούν  φωτογραφίες από την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας, καθώς επίσης και οι ευχαριστήριες επιστολές του Αρχηγού.

   Σας ευχαριστώ θερμά!

                                                                                                 Βλαχογιάννης Σεβαστός

                                                                                                Επγός ε.α. 9η Σειρά ΣΤΥΑ

 

Share this post

  • script type='text/javascript' src='https://platform-api.sharethis.com/js/sharethis.js#property=5ed78863b953220012f32102&product=sticky-share-buttons&cms=website' async='async'>
Διαβάστηκε 202 φορές