ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μπάμπη είναι η πιο δυσάρεστη στιγμή γιατί είχαμε λίγες μέρες να μιλήσουμε, αλλά δυστυχώς έμαθα πριν λίγο ότι δεν μπορείς να με ακούσεις πια!

Έφυγες αγαπημένε μου φίλε για πάντα από κοντά μας. Ήρθε η δική σου ώρα. Πιστεύω εκεί να βρεθούμε όλοι οι συμμαθητές να αναπολήσουμε.

Τώρα εμείς που μείναμε πίσω στέλνουμε την αγάπη μας και την ευχή ο Πανάγαθος να αναπαύσει την ψυχή σου. Αυτό και μόνο παίρνουμε μαζί μας φεύγοντας.

Για το θάνατο του Παναγιώτη Ρογκάλα που απεβίωσε την 10/6/2020

Στερνό αντίο στο φίλο αγαπητό Παναγιώτη Ρογκάλα (Σμχος Τ-Η ε.α. 7ης Σειράς ΣΤΥΑ).

Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός συνάδελφος και φίλος ο Παναγιώτης Ρογκάλας. Στην οικογένεια των Τ-Η και ραδιοβοηθημάτων της ΠΑ, άφησε το λιθαράκι του.

Υπηρετήσαμε και είχαμε συνεργαστεί με τον Παναγιώτη στα ραδιοβοηθήματα TACAN , σε απεργίες ηλεκτρονικών της Πολιτική Αεροπορίας και τέλος βρεθήκαμε στην 128 ΣΕΤΗ ως Υποδιοικητής αυτός και Αξιωματικός Ασφαλείας εγώ.

Περάτωσε τη θητεία του στην ΠΑ ως Δκτής στο ΚΕΔΑ/Ζ.

Ο Παναγιώτης υπήρξε ένας καλός συνάδελφος, φίλος αγαπητός.

Στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια και θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

 

Βασίλης Σταυρόπουλος
         Σμχος ε.α.

Επικήδειος για θάνατο του Παναγιώτη Σταματόπουλο που απεβίωσε την 4/6/2020

Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Παναγιώτη,
Είναι θλιβερό και άχαρο το έργο του τελευταίου αποχαιρετισμού ενός φίλου και συναδέλφου αγαπητού. Θλιβερό το απρόσμενο άκουσμα του χαμού σου μακάρι να μην ήταν μόνο άκουσμα παρά μόνο ψέμα.
Αλλοίμονο όμως είναι αληθινό. Συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα συγγενείς και φίλοι για να σου απευθύνουμε τον ύστατο αποχαιρετισμό. Σ’ εμένα έλαχε ο κλήρος για να σου απευθύνω το ύστατο χαίρε.

Στερνό Αντίο στον Πολύ Καλό Φίλο Σμήναρχο Στράτο Αναγνωστίδη

Αγαπητέ και αξέχαστε φίλε Στράτο.
Έφυγες ξαφνικά που κανένας δεν μπόρεσε να το πιστέψει.
Η πίκρα και ο πόνος για την απώλεια ενός σπουδαίου φίλου είναι πολύ μεγάλη.
Αξέχαστε φίλε Στράτο.
Αυτός που ρυθμίζει τις τύχες όλων μας Αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σε καλέσει κοντά Του.
Αυτός είναι ο κανόνας.

Εις μνήμη του Γιώργου Ξυγγόρου, 2ας Σειράς ΣΤΥΑ

Σύνταξις Κώστα Αράπη - 9η σειρά


Στις 09-03-20 με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την αποβίωση του αγαπητού μας συναδέλφου απόφοιτου της ΣΤΥΑ, καλόν πατριώτη, Σμηναγόν της Καναδικής Αεροπορίας, πιλότου και αρχιτέκτονα μηχανικού Γιώργου Ξυγγόρου.

Ο Γιώργος ήταν 88 ετών νέος.

Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια μας στη σύζυγό του για 60 χρόνια Μαρίνα, την κόρη του Βάνα, εγγονό Jacob-Ιάκωβο, ως και λοιπούς συγγενείς και φίλους.

ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Με ποια λόγια μπορεί κάποιος να σε περιγράψει και με ποια λόγια να σε αποχαιρετίσει. Πολλές σελίδες θα χρειαστούν. Πίκρα και πόνος θα μείνει στο διάβασμά τους. Αλλά και περηφάνεια.
Ήσουν από νέος ασυμβίβαστος με το παρόν. Αναζητούσες το καλλίτερο αύριο. Δεν επαναπαύθηκες με την επιτυχία σου να μπεις στη ΣΤΥΑ. Δεν άργησε να πάρεις το πτυχίο σου. Αποστρατεύτηκες και άρχισες να υπηρετείς τη Θέμιδα.
Στις αναζητήσεις σου συνάντησες τον ΣΑΤΠΑ. Το Σύλλογο, που κάποιοι συνάδελφοι, απόφοιτοι της ΣΤΥΑ, στελέχη της ΕΑΒ και της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είχαν ξεκινήσει.
Σαν το έμαθες έτρεξες να τους συναντήσεις. Να τους συγχαρείς και να ζη-τήσεις να συνταχθείς στον κοινό αγώνα καταξίωσής του.
Πρωταγωνιστής από τις πρώτες ώρες της εκεί παρουσίας σου. Αμέσως με τις πρώτες εκλογές ανάδειξης ΔΣ υπέβαλες υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου. Και την κέρδισες. Τι το σημαντικότερο δώρο για τον νεοφώτιστο ΣΑΤΠΑ!
Μαζί με φιλόδοξους συναδέλφους, Μέλη στο ΔΣ, αφιερώθηκες στην οργάνωση και στην προβολή του. Με πρώτη πρότασή σου έγινε αποδεκτή η προσαρμογή του αρχικού τίτλου του Συλλόγου, ώστε να απαντά στις ευρύτερες προσδοκίες των αποφοίτων της ΣΤΥΑ, μετονομάζοντάς τον σε Σύλλογο Απο-φοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ)!!

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.