To site sastya.gr για την καλύτερη περιήγηση σας χρησιμοποιεί cookies.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2018 ΤΗΣ ΕΑΑΑ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΑ τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών 2018.

Διαβάστε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ανακοίνωση, σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων, για τις εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ)


Το ΔΣ του Σ.Α.Σ, στη συνεδρίαση της 20 Νοεμβρίου 2018, με ομόφωνη απόφασή του παρατείνει την υποβολή υποψηφιοτήτων, για τις εκλογές της 26ης Ιανουαρίου 2019 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου, μέχρι και την 11η Δεκεμβρίου 2018 ώρα 13:00.

Συνάντηση του Δ.Σ με Υποψήφιο για τη Θέση του Προέδρου της ΕΑΑΑ (Παρουσίαση Συμπληρωματικών Θέσεών του)

Σε συνέχεια απόφασης του ΔΣ/ΣΑΣ να προσκαλέσει τους υποψήφιους Προέδρους, ενόψει των προσεχών εκλογών της ΕΑΑΑ της 25ης Νοε 2018, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σ.Α.Σ. συνάντηση του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ με τον υποψήφιο για τη θέση του προέδρου Αντιπτέραρχο ε.α κ. Γεώργιο Βορόπουλο, στο πλαίσιο ενημέρωσης του Συλλόγου επί των θέσεων του ως υποψηφίου Προέδρου ΔΣ της ΕΑΑΑ, επι θεμάτων σχετικά με τη ΣΜΥΑ και το ΣΕΠΑ που δεν κατέστη δυνατόν να συζητηθούν στη πρώτη συνάντηση της 18/10/18.

Διαβάστε ΕΔΩ τις συμπληρωματικές θέσεις του Αντιπτεράρχου (Μ) ε.α Γεωργίου Βορόπουλου, επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή ΓΕΑ.

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Σ.Α.Σ

Σας υπενθυμίζουμε οτι οι αρχαιρεσίες του συλλόγου θα γίνουν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και εφαρμόζεται το ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Σχετικά με τις αρχαιρεσίες διευκρινίζουμε τα παρακάτω:

α. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων ξεκινάει από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, ώρα 10:00 και θα περατωθεί στις 26 Νοεμβρίου  11 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 13:00.
β. Η υποβολή της υποψηφιότητας γίνεται με έγγραφη αίτηση η οποία κατατίθεται στην Γραμματεία του Συλλόγου. Προαιρετικά, συνημμένα με την αίτηση ο υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει και ατομικό βιογραφικό σημείωμα το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει μία σελίδα Α4.
γ. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των οργάνων της Διοίκησης του Συλλόγου γίνεται μυστικά με ενιαίο ψηφοδέλτιο με αναγραφή των ονομάτων των υποψηφίων κατ’ αλφαβητική σειρά και σύμφωνα με την επιθυμία εκάστου (πρόεδρος, μέλος Δ.Σ, μέλος Ε.Ε) όπως αναφέρεται και στο άρθρο 12Β2 του καταστατικού.
Το ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίζεται σε τρία μέρη : το πρώτο για την θέση του Προέδρου, όπου τίθεται ένας (1) σταυρός προτίμησης, το δεύτερο για τις θέσεις μελών Δ.Σ όπου τίθεται από ένας (1) έως και έξι (6) σταυροί προτίμησης και το τρίτο για την Εξελεγκτική Επιτροπή όπου τίθεται από ένας (1) έως και τρείς (3) σταυροί προτίμησης.
δ. Για την Αττική το Κεντρικό εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στο σημείο που θα διεξαχθεί και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
ε. Ψηφοφορία γίνεται και σε πόλεις, όπου υπάρχουν Παραρτήματα της ΕΑΑΑ (Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Πάτρα, Πρέβεζα, Χαλκίδα και Χανιά).
στ. Σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για περιφερειακούς εκπροσώπους στην περίπτωση που προκύψουν περισσότερες από μία, συγκροτείται ψηφοδέλτιο όπου καταγράφονται τα ονόματα των υποψηφίων κατ’ αλφαβητική σειρά, όπως το ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ του Συλλόγου, και διεξάγεται ψηφοφορία (άρθρο 12 του καταστατικού).
ζ. Όλοι οι Περιφερειακοί εκπρόσωποι θα πρέπει μέχρι 19/11/2018 (δύο μήνες πριν τις εκλογές) να υποβάλλουν στον Σύλλογο ονόματα τριών (3) μελών για την συγκρότηση της Εφορευτικής Επιτροπής της περιοχής τους.
η. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟ θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την 20η Δεκεμβρίου 2018, στον Σύλλογο, και μέσω email να στείλουν τα παρακάτω στοιχεία τους:
ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, το EMAIL (με το οποίο θα ψηφίσουν), Κιν. ΤΗΛΕΦΩΝΟ (η δήλωση του κινητού τηλεφώνου είναι προαιρετική).


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Σημειώνεται ότι: ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Συνάντηση του Δ.Σ με Υποψήφιο για τη Θέση του Προέδρου της ΕΑΑΑ

Σε συνέχεια απόφασης του ΔΣ/ΣΑΣ να προσκαλέσει τους υποψήφιους Προέδρους, ενόψει των προσεχών εκλογών της ΕΑΑΑ της 25ης Νοε 2018, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σ.Α.Σ. συνάντηση του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ με τον υποψήφιο για τη θέση του προέδρου Υποπτέραρχο ε.α κ. Γεώργιο Καραδήμα, στο πλαίσιο ενημέρωσης του Συλλόγου επί των θέσεων του ως υποψηφίου Προέδρου ΔΣ της ΕΑΑΑ. Μετά την ενημέρωση, ακολούθησε συζήτηση όπου τέθηκαν διάφορες ερωτήσεις από τα μέλη του Δ.Σ. για θέματα που απασχολούν τους εν αποστρατεία συναδέλφους. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, ευχαριστούν θερμά τον κ. Καραδήμα για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που τους έκανε, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

 

 

 

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ της ΕΑΑΑ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ( Κ.ΕΦ.Ε) ανακηρύσσει τους παρακάτω υποψηφίους για τις εκλογές της ΕΑΑΑ της 25-11-2018:

Μπορείτε να δείτε και το βιογραφικό (όσων μας έχουν στείλει) πατώντας πάνω στο όνομά τους.

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.