Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης των ΣΤΥΑ - ΣΜΥΑ

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχου (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), από τον Ταξίαρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα στον Ταξίαρχο (Ι) Ζαχαρία Γρίβα, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Τριήμερη Εκδρομή Σ.Α.Σ (Πρόγραμμα)

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ)

3, 4 & 5/3/2018

1η Μέρα : Αναχώρηση από Ακαδημίας 27Α στις 07:00 για Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Στάσεις καθοδόν. Φτάνουμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ. Επίσκεψη. Στη συνεχεία γεύμα στην πόλη της Βέροιας. Κατόπιν επισκεπτόμαστε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL 4****. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Η Συμμετοχή του Σ.Α.Σ στο Συλλαλητήριο της 4-2-2018 για τη Μακεδονία

Στις 4-2-18 στο Σύνταγμα κατέβηκε ο Ελληνικός λαός από όλα τα μέρη της Ελλάδας να βροντοφωνάξει το μεγάλο ΟΧΙ στο σχεδιαζόμενο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Βασικοί ομιλητές ήταν ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γ. Κασιμάτης. Μέσα απ ’αυτή τη λαοθάλασσα δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά και ο σύλλογος μας,

Επέτειος Συμπλήρωσης 75 Χρόνων από την Ίδρυση της 336Μ

Η 336 Μοίρα (336Μ) συμπληρώνει 75 χρόνια από την ίδρυσή της και διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο Πεσόντων Αεροπόρων της 336Μ, στατική έκθεση αεροσκαφών της Μοίρας και έκθεση φωτογραφίας, καθώς και Τελετή Ονομασίας Οδού της Μοίρας.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 29ης ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΥΑ

Αγαπητοί συμμαθητές - συνάδελφοι της 29ης σειράς ΣΤΥΑ.
Με τη συμπλήρωση 40 και πλέον χρόνων από την είσοδο μας στη Σχολή και κατόπιν επιθυμίας πολλών συμμαθητών μας, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε μια συνάντηση, στο Αεροδρόμιο Τατοϊου.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Σ.Α.Σ 2018

Την Παρασκευή 09 Φεβ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μουσική-ταβέρνα «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ» η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων.

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.