Γενική Συνέλευση 2018

Συνάδελφοι,
Όπως κάθε χρόνο και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση για το έτος 2018 ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 27 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Καποδίστριας" του Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2, ΑΘΗΝΑ 106 75 (Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ. είναι τα εξής :
• Διοικητικός Απολογισμός – Πεπραγμένα 2017
• Οικονομικός Απολογισμός 2017
• Ισολογισμός 2017
• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
• Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων 2018
• Έγκριση νέου καταστατικού
• Στόχοι 2018
Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα γίνει μόνο η κοπή πίτας στις 12:00 και η Γ.Σ θα γίνει την 03 – 02 – 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Ακαδημίας 27Α, 6ος όροφος (όπως προβλέπεται από το άρθρο 22 του καταστατικού).
Είναι γνωστό, ότι τα θέματα που μας απασχολούν φέτος είναι σοβαρότατα και επείγοντα. Κατόπιν τούτου η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Είναι ανάγκη για ένα μήνυμα ομοψυχίας, μαζικότητας, αποφασιστικότητας, προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι ευθύνες μας ιστορικές. Οι στιγμές κρίσιμες για τις ρίζες μας, για την απερίγραπτα άσχημη οικονομική μας κατάσταση, για τα τεκταινόμενα στην Σχολή μας.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ.)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ οργανώνει τριήμερη εκδρομή στις 9, 10 & 11/12/2017 για:
1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΒΕΡΓΙΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (διανυκτέρευση)
2η ΗΜΕΡΑ ΣΑΝΤΑΝΣΚΥ(Βουλγαρία) – ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ – ΚΕΡΚΙΝΗ – Ι.Μ.ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (διανυκτέρευση)
3η ΗΜΕΡΑ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ στις 12:30 ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01.12.2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40 ΑΤΟΜΩΝ.

Πληροφορίες: Στον Αντιπρόεδρο του ΔΣ/ΣΑΣ Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Κων/νο Αναγνωστάκη τηλ. 6983523994. Και στα γραφεία του Συλλόγου τηλ.: 210-3634377

Το πρόγγραμα αναλυτικά:

Διάλεξη για το νέο συνταξιοδοτικό καθεστώς των ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ και ΣΑ από τον οικονομολόγο-εργατολόγο, Γιώργο Ρωμανιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

από τον οικονομολόγο-εργατολόγο, Γιώργο Ρωμανιά
.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ.) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό σύστημα των ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ και ΣΑ καθώς και των ορφανικών μελών (ν.4387/2016).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον οικονομολόγο-εργατολόγο, τ. Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιώργο Ρωμανιά, την Παρασκευή 08-12-2017 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ.

Μετά το πέρας της διάλεξης ο κ. Ρωμανιάς θα απαντήσει σε ερωτήσεις – απορίες των συμμετεχόντων.

Πρόσκληση - Επιμνημόσυνη δέηση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α σας καλούν την 02 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σαββάτο και ώρα 11:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης όπου θα τελεστεί η Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος συναδέλφων αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α.

Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχάγγελου Μιχαήλ, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

Τροπολογία «μπάλωμα» του άρθρου 12 του ν.4387/2016 - Ανακοίνωση Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε σήμερα το βράδυ από την κυβέρνηση στο νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων" η συνημμένη τροπολογία του άρθρου 12 του ν.4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου).
Κατόπιν τούτου ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α συνέταξε το συνημμένο Δελτίο Τύπου (ανακοίνωση) την οποία μπορείτε να διαβάσετε   ΕΔΩ