Ανακοίνωση της ΕΑΑΑ για τον Παραθερισμό 2018

Διαβαστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΕΑΑΑ για τον παραθερισμό για το 2018.

Συνάντηση 30ης Σειράς ΣΤΥΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση για την επερχόμενη συνάντηση της 30ης σειράς .

Συμμετοχή του Σ.Α.Σ στο Συλλαλητήριο της 4-2-2018 για τη Μακεδονία

Στην Γενική Συνέλευση του Σ.Α.Σ την 27-1-2018 αποφασίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα ακόλουθα:
α. Να συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Αθήνα τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.
β Η θέση του Σ.Α.Σ όπως και όλων των Ελλήνων είναι μία και μοναδική: «Να μην περιέχεται η λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία του υπόψη κράτους και σε οποιαδήποτε γλώσσα».
γ. Για να συμμετάσχουμε μαζικά και οργανωμένα παρακαλούνται οι συνάδελφοι να συγκεντρωθούν στην ΕΑΑΑ στις 12:00 προκειμένου να μεταβούμε στην Πλατεία ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στις 13:00 για να συναντηθούμε με τους συναδέλφους των δύο άλλων κλάδων των Ε.Δ.

Νέα Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρή εξέλιξη επί του θέματος των Συντάξεων Χηρείας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει νέα Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας την 1η Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ανακοίνωση

Το ΔΣ του Σ.Α.Σ ανακοινώνει ότι κατά την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. θα γίνει παρουσίαση του Ηχοράματος του Σαράντου Σακελλάκου «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», μια δημιουργία βασισμένη στην ποιητική σύνθεση του Νικηφόρου Βρεττάκου.

Ο εικαστικός φωτογράφος Σαράντος Σακελλάκος είναι μέλος του Σ.Α.Σ απόφοιτος της 14ης σειράς ΣΤΥΑ.

sakellakos

Γενική Συνέλευση 2018

Συνάδελφοι,
Όπως κάθε χρόνο και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση για το έτος 2018 ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 27 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Καποδίστριας" του Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2, ΑΘΗΝΑ 106 75 (Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ. είναι τα εξής :
• Διοικητικός Απολογισμός – Πεπραγμένα 2017
• Οικονομικός Απολογισμός 2017
• Ισολογισμός 2017
• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
• Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων 2018
• Έγκριση νέου καταστατικού
• Στόχοι 2018
Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα γίνει μόνο η κοπή πίτας στις 12:00 και η Γ.Σ θα γίνει την 03 – 02 – 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Ακαδημίας 27Α, 6ος όροφος (όπως προβλέπεται από το άρθρο 22 του καταστατικού).
Είναι γνωστό, ότι τα θέματα που μας απασχολούν φέτος είναι σοβαρότατα και επείγοντα. Κατόπιν τούτου η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Είναι ανάγκη για ένα μήνυμα ομοψυχίας, μαζικότητας, αποφασιστικότητας, προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι ευθύνες μας ιστορικές. Οι στιγμές κρίσιμες για τις ρίζες μας, για την απερίγραπτα άσχημη οικονομική μας κατάσταση, για τα τεκταινόμενα στην Σχολή μας.

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.