To site sastya.gr για την καλύτερη περιήγηση σας χρησιμοποιεί cookies.

Πρόσκληση του Σ.Α.Σ σε Ημερίδα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ)

Αντιασφαλιστική θωράκιση. Η ζωή στη μέγγενη της ανασφάλειας

Ο Σ.Α.Σ, με ευθύνη προς τη νέα γενιά, χωρίς ψευδαισθήσεις, κατανοεί το μέγεθος της νέας, βαθιάς κοινωνικής επίθεσης που έρχεται με το νέο ασφαλιστικό. Η ζωή μας για χρόνια μπαίνει στη μέγγενη της ανασφάλειας. Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε: προγραμματίζουμε, οργανωνόμαστε, ενωνόμαστε, διεκδικούμε συλλογικά με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά μας. Για μια αξιοπρεπή ζωή με ουσιαστική ασφάλεια.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ, την Τρίτη 11-2-2020, προσκλήθηκε σε ημερίδα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) ενώπιον εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων. Ο Σ.Α.Σ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του, Σμήναρχο ε.α.κ.  Δημήτριο Φαλτάιτς. Αν και τα θέματα ενδιαφέροντος των αποφοίτων ΣΤΥΑ και γενικότερα των ε.ε. και ε.α συναδέλφων είναι πολλά και εξίσου σημαντικά, λόγω του περιορισμένου χρόνου έγινε αναφορά στα παρακάτω:

Εθιμοτυπική Συνάντηση με το Βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, κ. Χρήστο Κέλλα

Την Παρασκευή, 07-02-2020 ο πρόεδρος, Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, και το μέλος, Ασμχος ε.α. Κων/νος Παναγιώτουτου του παραρτήματος Λάρισας του συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ)  συναντήθηκαν με τον το Βουλευτή της ΝΔ, κ. Χρήστο Κέλλα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ενδιαφέροντος του συλλόγου ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διάλυση της σχολής και το σώμα υπαξιωματικών. Αναλύθηκαν οι προτάσεις του συλλόγου για την ονομασία της νέας σχολής και την ιστορική συνέχεια της ΣΤΥΑ.

 

Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ με εκπροσώπους του Συλλόγου Αποφοίτων της ΣΤΥΑ

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή του Κόμματος, συναντήθηκε με εκπροσώπους του παραρτήματος Λάρισας του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ).
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου κατέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη τους, όπως: Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό, τα ζητήματα της σχολής ΣΤΥΑ και η αλλαγή της λειτουργίας που προωθούνται, αλλά και το σοβαρό ζήτημα της αντιδημοκρατικής λειτουργίας των ενώσεων Απόστρατων Αξιωματικών των ΕΔ, που διέπεται από νομοθετικό διάταγμα της χούντας, που παλεύουν και διεκδικούν να καταργηθεί.
Ο βουλευτής και τα στελέχη της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ διαβεβαίωσαν ότι θα αξιοποιήσουν και την κοινοβουλευτική διαδικασία για την προώθηση των ζητημάτων που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι του παραρτήματος Λάρισας του συλλόγου της ΣΤΥΑ.
 
Πεσισσότερα ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2020

                                                         6 Φεβ. 2020

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ) ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευση της 25ης Ιανουαρίου 2020, μετά από πρόταση του ΔΣ, η ετήσια συνδρομή των εν ενεργεία μελών του Συλλόγου θα ανέρχεται στο ήμισυ της συνδρομής των εν αποστρατεία τακτικών μελών, δλδ. 10,00€ ετησίως.

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας

Σμήναρχος ε.α Δημητριος Φαλταιτς                           Σμήναρχος ε.α Κωνσταντίνος Τσιγγάρης

 

Η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ)

Η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου θα γίνει τη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στη ΛΑΕΔ (Ρηγίλλης 1 ΑΘΗΝΑ).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρες μενού, άφθονο κρασί και αναψυκτικά, ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς απο λαογραφικό συγκρότημα.

Φιλική συμμετοχή: Air Boys

 

Για προσκλήσεις απευθύνεστε στούς:
Γεώργιο Μαριόλη τηλ: 6983512085
Γεώργιο Πετρόπουλο τηλ: 6983531247
Γραφεία Συλλόγου τηλ: 2103634377

Αυτοτελή Ιστοσελίδα του ΜΤΑ

Με δικαιολογημένη, λογική καθυστέρηση η Δκση του ΜΤΑ σχεδίασε και εξέπεμψε, τελευταίο απ’ τα τρία ΜΤ, επιτέλους, την αυτοτελή ιστοσελίδα του ΜΤΑ. Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια, ομολογουμένως ήταν κάτι που έλειπε. Σαν πρώτη άποψη αισθητικά θυμίζει ιστοσελίδα της μητρικής ΠΑ. Θα μπορούσε να ξεφύγει λίγο και να γίνει πιο φιλική στον αναγνώστη. Λείπουν π.χ. κάποιες  φωτο που έχουν οι άλλες δύο ιστοσελίδες των ΜΤ.

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.