21
Οκτ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ στον Δκτη ΔΑΕ

Την Τετάρτη 20-10-2021 ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ) πραγματοποίησε επίσκεψη στον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Κελλάρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους ε.ε. αποφοίτους της σχολής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγνώριση της ισοτιμίας των πτυχίων, την μετονομασία της ΣΜΥΑ σε Σχολή Τεχνολόγων Αεροπορίας (Σ.Τ.Α), τη συμπερίληψη, στις κατευθύνσεις του μηχανογραφικού του υπουργείου παιδείας, των ιστορικών ονομάτων των σχολών ΣΤΥΑ, ΣΥΔ και ΣΙΡ καθώς και σε ζητήματα σταδιοδρομικής εξέλιξης.

Ο κ. Δκτης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύνολο των θεμάτων και εξήρε το έργο των τεχνικών στην Πολεμική Αεροπορία. Παράλληλα ενημέρωσε για την αναβάθμιση της Σχολής σε: κτιριακές εγκαταστάσεις, εργαστήρια Ακαδημαϊκή Εκπ/ση. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Σ.Α.Σ, Σμχος ε.α Δημήτρης Φαλτάιτς, το μέλος του Δ.Σ του Σ.Α.Σ Επγος (ΤΜΑ) Νικόδημος Παράκατης, ο πρόεδρος του ΣΑΣ/Παράρτημα Λάρισας Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, και ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Α.Σ, Σγος ε.α Παναγιώτης Καράμπελας .

Στον κ. Δκτη της Σχολής Επιδόθηκε Υπόμνημα με τις θέσεις του Συλλόγου και Τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σ.Α.Σ. Σε ανταπόδοση στην αντιπροσωπεία του Σ.Α.Σ δόθηκε Αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Δ.Α.Ε.

 

dae3 2021 

dae1 2021

Share this post

Διαβάστηκε 242 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.