14
Σεπ

Κατάταξη Επιτυχόντων Πανελλαδικών Εξετάσεων Έτους 2021 στη ΣΜΥΑ

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από «Πρόσκληση Εισακτέων στη ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022» του ΓΕΑ https://www.haf.gr/2021/09/prosklisi-eisakteon-sti-smya-akadimaikoy-etoys-2021-2022-at026-2021/. Παρουσιάστηκαν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, οι εισακτέοι – εισακτέες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2021 και των τριών (3) Κατευθύνσεων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιλογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. https://app.diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%9B%CE%A4%CE%A96-%CE%93%CE%9D3

Συνολικά κατατάχθηκαν εκατόν ογδόντα τέσσερις (184) σπουδαστές, εκ των οποίων εκατόν επτά (107) άνδρες και εβδομήντα επτά (77) γυναίκες. Οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) είναι έξι (6) -ΑΔΑ: 6ΗΞΚ6-ΘΧΖ ΕΔΥΕΘΑ: 37/ΓΕΕΘΑ. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι παρουσιάστηκαν συνολικά 169 σπουδαστές.

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Σ εύχεται στους επιτυχόντες και στις οικογένειές τους ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Εύχεται από καρδιάς στους νέους σπουδαστές/ιες ευόδωση των ευγενών στόχων τους.
Η επιλογή της στρατιωτικής παραγωγικής σχολής ΣΜΥΑ για να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά και συγχρόνως να ενταχθούν στη μεγάλη στρατιωτική οικογένεια, μας γεμίζει χαρά.
Ας μην ξεχνάτε πως η ΣΜΥΑ δημιουργήθηκε με τη συνένωση των τριών Σχολών της ΠΑ, της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών και της Σχολής Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων.
Η ΠΑ ενισχύεται σημαντικά με όπλα νέας γενιάς και ενσωματώνει ραγδαία νέα τεχνολογική πρόοδο.
Οι απόφοιτοί της και το επαγγελματικό, τεχνολογικό έργο που παράγουν, θα συνοδεύουν τους νέους εισαχθέντες από το ξεκίνημά τους.
Να είστε σώφρονες και ευπειθείς. Δυνατοί, αγωνιστές στον ατέρμονο αγώνα της ζωής, που απαιτεί αισιοδοξία και προσήλωση σε διαχρονικές αξίες.
Ο Σ.Α.Σ θα είναι άγρυπνος φρουρός, για να σας στηρίζει και να τιμά εσάς και το έργο σας!

Αθήνα, 14/9/21

Share this post

Διαβάστηκε 133 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.