03
Ιουλ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Σ.Α.Σ για Αντικατάσταση Εκπροσώπου Αχαΐας - Αιτωλ/νίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Σ στη συνεδρίασή του της 23/6/21(αρ.πρακτ.09/230621) έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του εκπρόσωπου του Σ.Α.Σ στους Νομούς Αχαΐας και Αιτωλ/νίας Σμχου ε.α. κυρίου Ιωάννη Ζαχαράκη για αντικατάστασή του για προσωπικούς του λόγους και όρισε νέο εκπρόσωπο του Συλλόγου στους Νομούς Αχαΐας και Αιτωλ/νίας τον Αντισμήναρχο (ΤΤΗ) ε.α. Σπυρίδωνα Χρονόπουλο, της 29ης Σειράς ΣΤΥΑ. Δνση: Ευρώτα 12,  264 42 Πάτρα,

τηλ.: 2610461884 – 6983503029, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου ευχαριστούν τον κύριο Ιωάννη Ζαχαράκη για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά του. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας εκ του σύνεγγυς. 

Στον κ. Χρονόπουλο ευχόμαστε καλή επιτυχία, αν και είμαστε σίγουροι γι’ αυτό.

 

Παρατίθεται η επιστολή – εισήγηση του κ. Ζαχαράκη:

 

 

Aγαπητοί Συνάδελφοι Μέλη Αποφοίτων ΣΤΥΑ, σύμφωνα με το πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου Νο. 688/12-01-20116, ανέλαβα εκπρόσωπος Σ.Α.Σ στους Νομούς Αχαΐας και Αιτωλ/νίας. Λόγω μετακόμισης στην Αθήνα, για προσωπικούς λόγους, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη συνεργασία που είχατε μαζί μου.

Σε αντικατάστασή μου, πρότεινα στο Δ.Σ. του Συλλόγου τον Ασμχο (ΤΤΗ) ε.α. Χρονόπουλο Σπυρίδων.

τ. Εκπρόσωπος Αχαΐας Αιτωλοακαρνανίας

      Ιωάννης Ζαχαράκης Σμχος (ε.α.)

Share this post

Διαβάστηκε 244 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.