25
Ιουν

Συνεχίζουμε…

Δημοσιεύουμε κείμενο της Συντακτικής Επιτροπής του Σ.Α.Σ που αντιγράψαμε από την υπό έκδοση εφημερίδα "ΝΕΑ του Σ.Α.Σ" Φ. 268 και που σύντομα θα την έχετε στα χέρια σας.

 

Η θανατηφόρα εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού άφησε τα σημάδια της και στο καθημερινό έργο του Συλλόγου. Τα «Νέα του Σ.Α.Σ», έστω και καθυστερημένα, τα έχετε ξανά στα χέρια σας. Σχεδιάζεται μηνιαία έκδοση και σε ηλεκτρονική μορφή πέραν της έντυπης μορφής η οποία σας αποστέλλεται ταχυδρομικά. Η μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση θα αποστέλλεται σε όσα μέλη έχουν δηλώσει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) μέσω γραμματείας του συλλόγου.

Ο σκοπός γι’ αυτό είναι πολλαπλός. Αφενός για να συνεχιστεί η επικοινωνία με συναδέλφους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και για να μη χάσουμε την περιοδικότητα με το ταχυδρομείο.

Τα νέα που μας έρχονται από συναδέλφους είναι, πως πολλοί συνάδελφοι δεν έλαβαν ταχυδρομικά το προηγούμενο φύλλο Φ.267. Πράγματι υπήρξαν διάφορα προβλήματα, ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό, καθώς και για την καθυστέρηση της παρούσας έκδοσης. Προτρέπουμε όσους συναδέλφους δεν έχουν δηλώσει το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e- mail) στη Γραμματεία του Συλλόγου, να το πράξουν σύντομα. Διευκολύνει το Σύλλογο οικονομικά, αλλά και στην άμεση επικοινωνία μαζί τους. Άλλωστε, η ανάπτυξη ψηφιακού μετασχηματισμού είναι ένα από τα προβλήματα που ανέδειξε η κρίση αυτή.

Επιπλέον στο παρόν φύλλο θα βρείτε παλιότερα κείμενα συναδέλφων και ο λόγος είναι προφανής. Ζητούμε την κατανόησή σας.

Περιμένουμε φρέσκα κείμενά σας, κυρίως για τις πολλαπλές και μεγάλες επιπτώσεις της κρίσης στο χώρο μας.

Αλλά και κριτικές προτάσεις που να συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση της υγειονομικής αυτής πανδημίας, που μεταβάλλεται ολοταχώς σε κρίση με οικονομικές, πολιτικές, πολιτιστικές και ψυχολογικές επιπτώσεις.

Τέλος ΜΗΝ ξεχνάτε τις ετήσιες ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Είναι το μόνο έσοδο του Συλλόγου και, κυρίως, αυτόν τον καιρό που οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και τα έσοδα λίγα.

Ο Σ.Α.Σ αγωνίζεται σταθερά, με συνέπεια για τα προβλήματα και τα συμφέροντα όλων των (ε.ε. και ε.α.) αποφοίτων της Σχολής. Είναι δίπλα, αρωγός σε όσους με πείσμα διεκδικούν λύσεις στα προβλήματά τους.

Ο Σύλλογος είναι δικός σας!

Η Συντακτική Επιτροπή

 

Share this post

Διαβάστηκε 280 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.