To site sastya.gr για την καλύτερη περιήγηση σας χρησιμοποιεί cookies.

01
Φεβ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Α.Σ ΕΤΟΥΣ 2019

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες την 26η Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ, η οποία ήταν άκρως επιτυχής.
Η τελετή ξεκίνησε με την παρουσίαση του προγράμματος της Γ.Σ από τον Α΄Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Ασμχο ε.α κ. Κων/νο Αναγνωστάκη και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου Σμχου ε.α κ Δημητρίου Φαλτάιτς .

Στην συνέχεια έγινε η έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και η εκλογή του Προεδρείου αποτελούμενο από τους Σμχο ε.α κ. Αθανάσιο Ραφαηλίδη ως πρόεδρο της Γ.Σ, και Επγο ε.α κ. Αναστάσιο Γεωργόπουλο και Σγο ε.α κ. Ευστάθιο Καρβουνιάρη ως μέλη. Εν συνεχεία ακολούθησε η διαδικασία απονομής ηθικών αμοιβών, διακρίσεων και επαίνων στους :
1. Δόκιμο Υπαξιωματικό 3ης ειδικότητας (ΕΑ) κ. Απόστολο Σαλαγκούδη και Αρχηγό της Σχολής της 67ης Σειράς ΣΤΥΑ έπαινο και χρηματικό βραβείο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ κ. Δημήτριος Φαλτάιτς. Επίσης ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α προσέφερε και ένα βιβλίο από το συγγραφικό του έργο.
2. Δόκιμο Υπαξιωματικό 2ας ειδικότητας (ΜΗΧ/ΤΗΣ) κ. Αριστοτέλη Αντωνογιάννη της 1ης Σειράς Σ.Μ.Υ.Α έπαινο και χρηματικό βραβείο. Την απονομή έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Σ.Α.Σ κ. Κων/νος Αναγνωστάκης. Επίσης ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α προσέφερε και ένα βιβλίο από το συγγραφικό του έργο.
3. Δόκιμο Υπαξιωματικό 3ης ειδικότητας (ΜΤΗ) κα. Πολυξένη Χρυσακοπούλου της 2ης Σειράς Σ.Μ.Υ.Α έπαινο και χρηματικό βραβείο. Την απονομή έκανε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α ο οποίος προσέφερε και ένα βιβλίο από το συγγραφικό του έργο.
4. Σμήναρχο (Ι) Αθανάσιο Μπινιάρη πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την προσφορά του στον Σύλλογο. Την απονομή έκανε ο κ. Δημήτριος Τρέσσος.
5. Σμηναγό (ΤΤΗ) Αναστάσιο Κανελλόπουλο της 43ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την άριστη επίδοσή του στον τομέα της επιστήμης του και ασημένια εικόνα προσφορά του κ. Άριστομένη Αργυρόπουλου της 32ας Σειράς Σ.Τ.Υ.Α. Την απονομή έκανε ο κ. Δημήτριος Παναγιώτου.
6. Σμηναγό (ΤΜΑ) Γεώργιο Γκοργκόλη της 43ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την άριστη επίδοσή του στον τομέα της επιστήμης του και ασημένια εικόνα προσφορά του κ. Άριστομένη Αργυρόπουλου της 32ας Σειράς Σ.Τ.Υ.Α. Την απονομή έκανε ο κ. Κων/νος Αναγνωστάκης.
7. Υποσμηναγό (ΤΜΑ) Σταμάτιο Μουρτάκο της 47ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την άριστη επίδοσή του στον τομέα της επιστήμης του. Την απονομή έκανε ο κ. Πέτρος Μαχαίρας.
8. Ανθυποσμηναγό (ΤΟΠ) Ευάγγελο Λιάτσα της 49ης Σειράς Σ.Τ.Υ.Α πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την άριστη επίδοσή του στον τομέα της επιστήμης του και ασημένια εικόνα προσφορά του κ. Άριστομένη Αργυρόπουλου της 32ας Σειράς Σ.Τ.Υ.Α.. Την απονομή έκανε ο κ. Νίκος Βούλγαρης.
9. Ανθυπασπιστή (ΤΠΛ) Αντώνιο Καταραχιά πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την άριστη επίδοσή του στον τομέα της επιστήμης του και ασημένια εικόνα προσφορά του κ. Άριστομένη Αργυρόπουλου της 32ας Σειράς Σ.Τ.Υ.Α. Την απονομή έκανε ο κ. Άριστομένης Αργυρόπουλος.
Επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ εδόθησαν τρείς χρυσόδετοι τόμοι της εφημερίδας των ΝτΣ (Φ.201 έως Φ.220) για τον εορτασμό των 70 Χρόνων της Σ.Τ.Υ.Α στους :
Επίτιμο Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μερτίκα
Επίτιμο Πρόεδρο κ. Γεώργιο Γονατά και
Στην κα Μαρία Γαρυφαλογιάννη σύντροφο του εκλιπόντος Επιτίμου Προέδρου Γεωργίου Εμμανουλίδη και δημιουργού εφημερίδας των Νέων του Σ.Α.Σ .
Ακολούθησε κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος με τον Ιερέα του ΓΕΑ πατέρα Γεώργιο Γκούσκο ενώ χρέη ψάλτη έκανε ο συνάδελφος Σμχος ε.α κ Δημήτριος Δήμου.
Επακολούθησε 15λεπτο διάλειμμα και παρατέθηκαν καφές και αναψυκτικά.
Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ, Σμχος ε.α κ Δημήτριος Φαλτάιτς, ο οποίος παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό, τα Πεπραγμένα του έτους 2018, τον οικονομικό απολογισμό του 2018, τον προϋπολογισμό του 2019 καθώς και τους στόχους του 2019.Την Ετήσια Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της Οικονομικής Διαχείρισης του Συλλόγου, για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2018 παρουσίασε ο Πρόεδρος της κ. Νικόλαος Βούλγαρης.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε τους υποψηφίους για τα μέλη του Δ.Σ.
Κατόπιν συζητήθηκαν όλα τα υπόλοιπα θέματα που περιλάμβανε το πρόγραμμα και στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης αναγνώσθηκε και εγκρίθηκε το ψήφισμα.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Διοικητής της Σχολής μας Ταξίαρχος (Ι) κ. Ζαχαρίας Γκίκας ως εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΑ και του Δ/ΔΑΕ.
Ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Ταξίαρχος ε.α κ. Παύλος Χρίστου
Η κα Γκόλια ως εκπρόσωπος της ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α
Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α Αντιπτέραρχος ε.α. Ιωάννη Κούτρας
Ο Σμήναρχος ε.α κ. Δημήτριος Δήμου ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α
Ο Αντιπλοίαρχος ε.α κ. Τσαρδάκης ως εκπρόσωπος της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ
Ο Σμηναγός (ΤΤΗ) Αθανάσιος Κάγκαλος ως εκπρόσωπος της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ
Ο Πρόεδρος του Σ.Α/Σ.Υ.Δ.Α Ταξίαρχος ε.α κ Γεώργιος Ρούσσος
Ο Υποπλοίαρχος ε.α κ. Κωνσταντίνος Καλλαρίτης ως εκπρόσωπος των ΣΑΣΜΥΝ και Π.Μ/ΣΑΣΥ/Π.Ν
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σμχος ε.α κ Παναγιώτης Μερτίκας
Η χήρα του εκλιπόντος Α/ΓΕΑ Αλέξανδρου Παπανικολάου, κα Έλενα Παπανικολάου.
Ο κ. Αβραάμ Προκόπης ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Καρδιοπαθών Π.Ν
Εκπρόσωποι του Συλλόγου ΑΞΙΑ
Το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας Σμήναρχος ε.α κ. Γεώργιος Ζεβόλης.
Το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας Σμήναρχος ε.α κ. Εμμανουήλ Δαμηλάκης.
Το πρώην μέλος του Δ.Σ Σμήναρχος ε.α κ. Κων/νος Πουραίμης.
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στην Πάτρα Σμήναρχος ε.α κ. Ιωάννης Ζαχαράκης.
Ο Αντισυνταγματάρχης ε.α κ. Αριστείδης Αργυρόπουλος.
O Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όσους συναδέλφους μας τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.

Share this post

Διαβάστηκε 212 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.