Ανακοίνωση του Σ.Α.Σ για την τοποθετηση του Πτεράρχου (Ι) ε.α. κ. Χρ. Βαΐτση ως συμβούλου για θέματα εθνικής ασφάλειας.

Ανακοίνωση του Σ.Α.Σ για την τοποθετηση του Πτεράρχου (Ι) ε.α. κ. Χρ. Βαΐτση ως συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για θέματα εθνικής ασφάλειας.


Loading...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ........

Δεν είναι πια μαζί μας …

Αγαπητοί συνάδελφοι,
με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι έφυγε από την ζωή, ο αγαπητός συνάδελφος Υποσμηναγός ε.α. Μανιάτης Ευστάθιος του Γεωργίου κάτοικος Καλαμάτας. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1952 στο Τουρκολέκα Μεγαλούπολης, εισήλθε στη ΣΤΥΑ  το 1970 με την 22α σειρά και ειδικότητα Μηχανοσυνθέτη. Αποστρατεύθηκε το 1991 με το βαθμό του Υποσμηναγού.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στις 11.00, στον Ιερό Ναό του Νεκροταφείου Καλαμάτας.

 Το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΤΥΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Επέτειος Συμπλήρωσης 70 Χρόνων της 337Μ

Η 337 Μοίρα συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυσή της και διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.

Διαβάστε περσσότερα  ΕΔΩ

Εκδήλωση Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α με καλεσμένες όλες τις γυναίκες βουλευτές

Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α:

 

Δελτίο Τύπου Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α
Εκδήλωση 2/52018 με καλεσμένες όλες τις γυναίκες βουλευτές

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια – Ισότητα Αλληλεγγύη], διοργανώνει εκδήλωση στο Δημαρχείο του Δήμου Αμαρουσίου τη 2α Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00.
Μοναδικό αντικείμενο συζήτησης, η επίδραση στις ορφανικές οικογένειες του άρθρου 12 του ν.4387/2016, που αφορά στις Συντάξεις Θανάτου και η αδήριτη ανάγκη τροποποίησης του, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου και να δοθεί στις ορφανικές οικογένειες η δυνατότητα για επιβίωση και αξιοπρέπεια.
Καλεσμένες μόνον οι γυναίκες Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου όλων των κομμάτων, αφού λόγω της δομής του εργατικού δυναμικού της χώρας και της Ελληνικής οικογένειας το εν λόγω άρθρο αφορά κυρίως γυναίκες.

Αδικίας Συνέχεια

Αδικίας Συνέχεια


Φίλοι συνταξιούχοι των Ε.Δ.

Όπως διαπιστώσατε στην ιστοσελίδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Γ.Λ.Κ) έχουν αναρτηθεί οι βεβαιώσεις συντάξεων που αφορούν τα εισοδήματα έτους 01.01.2017 – 31.12.2017.
Εκεί φαίνεται ότι, ανάλογα με το έτος συνταξιοδότησης, υπάρχουν τρία (3) ποσά.
Α) Κύρια Σύνταξη.
Β) Αναδρομικά κύριας Σύνταξης 2016.
Γ) Αναδρομικά κύριας Σύνταξης 2014.

Το 12ο Αντάμωμα Αεροπόρων Ναυπακτίας

Το 12ο Αντάμωμα Αεροπόρων Ναυπακτίας

Για 12η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής 2018, η συνάντηση των ε.α. Αεροπόρων Ναυπακτίας- Εγγύς Δωρίδας, σε κέντρο της ειδυλλιακής ΄΄Ψανής’’ Ναυπάκτου.

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.