Ανακοίνωση

Το ΔΣ του Σ.Α.Σ ανακοινώνει ότι κατά την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. θα γίνει παρουσίαση του Ηχοράματος του Σαράντου Σακελλάκου «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», μια δημιουργία βασισμένη στην ποιητική σύνθεση του Νικηφόρου Βρεττάκου.

Ο εικαστικός φωτογράφος Σαράντος Σακελλάκος είναι μέλος του Σ.Α.Σ απόφοιτος της 14ης σειράς ΣΤΥΑ.

sakellakos

Δεν Είναι πια Μαζί μας ......

Δεν είναι πια μαζί μας …

Αγαπητοί συνάδελφοι,
με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι έφυγε από την ζωή, ο αγαπητός συνάδελφος Αντισμήναρχος ε.α. Νικόλαος Αλεξόπουλος του Κωνσταντίνου, κάτοικος εν ζωή Αθηνών. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1931, εισήλθε στη ΣΤΥΑ το 1950 με την 2α σειρά και ειδικότητα Μηχανικού Αεροσκαφών. Αποστρατεύθηκε το 1981 με το βαθμό του Αντισμηνάρχου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 20 Ιανουαρίου 2018 στις 12.00, στον Ιερό Ναο Αγίας Μαρίνας Καταράχης Πύργου Ηλείας.

 Το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΤΥΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας

Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ

Loading...

 

 

Γενική Συνέλευση 2018

Συνάδελφοι,
Όπως κάθε χρόνο και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση για το έτος 2018 ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 27 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Καποδίστριας" του Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2, ΑΘΗΝΑ 106 75 (Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ. είναι τα εξής :
• Διοικητικός Απολογισμός – Πεπραγμένα 2017
• Οικονομικός Απολογισμός 2017
• Ισολογισμός 2017
• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
• Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων 2018
• Έγκριση νέου καταστατικού
• Στόχοι 2018
Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα γίνει μόνο η κοπή πίτας στις 12:00 και η Γ.Σ θα γίνει την 03 – 02 – 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Ακαδημίας 27Α, 6ος όροφος (όπως προβλέπεται από το άρθρο 22 του καταστατικού).
Είναι γνωστό, ότι τα θέματα που μας απασχολούν φέτος είναι σοβαρότατα και επείγοντα. Κατόπιν τούτου η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Είναι ανάγκη για ένα μήνυμα ομοψυχίας, μαζικότητας, αποφασιστικότητας, προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι ευθύνες μας ιστορικές. Οι στιγμές κρίσιμες για τις ρίζες μας, για την απερίγραπτα άσχημη οικονομική μας κατάσταση, για τα τεκταινόμενα στην Σχολή μας.

Eπιστροφή διαφορών ποσών που παρακρατήθηκαν υπέρ υγειονομικής περίθαλψης στις περιπτώσεις θανόντων συνταξιούχων

Αναρτήθηκε, στις 11 Ιανουαρίου 2018, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έγγραφο του ΕΦΚΑ με θέμα: «Συμπληρωματικές οδηγίες σχετικά με την επιστροφή διαφορών ποσών που παρακρατήθηκαν υπέρ υγειονομικής περίθαλψης στις περιπτώσεις θανόντων συνταξιούχων.»
Ο σκοπός του εγγράφου, όπως λέει στην πρώτη του παράγραφο, είναι η διευκόλυνση των δικαιούχων και προκειμένου να εφαρμοστεί με ενιαίο τρόπο η καταβολή αναδρομικών παροχών στους δικαιούχους μετά το θάνατο των συνταξιούχων των φορέων που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ.

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε ΕΔΩ

10η Ετήσια Συνάντηση 32ης Σειράς ΣΤΥΑ (Θεσσαλίας)

10η Ετήσια Συνάντηση 32ης Σειράς ΣΤΥΑ (Θεσσαλίας)

Η συνάντηση θα γίνει στην ταβέρνα <<ΧΡΥΣΟ ΤΖΑΚΙ>> που βρίσκεται στο 1ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας-Θεσσαλονίκης, στις 02-2-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00. «Με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη από την παλαιά Εθνική οδό η ταβέρνα βρίσκεται αμέσως μετά την οδό Βόλου, δίπλα από το SUPER MARKET ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, λίγο πριν το Αεροδρόμιο της 110 Π.Μ.»
Παρακαλείστε να ενημερώσετε τους συναδέλφους που βρίσκεστε σε επαφή και δεν κάνουν χρήση της τεχνολογίας.
ΥΓ. Είναι αυτονόητο ότι θα χαρούμε πολύ να είναι μαζί μας όλοι οι απανταχού συμμαθητές μας (εκτός Θεσσαλίας).
Συναδελφικά,
Κώστας Λιούτας
Τηλέφωνα για συνεννόηση:
1. Κώστας Λιούτας 6983527537
2. Μάκης Τρισκογιάννης 6983527882
Προσωπικό e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.