19
Νοε

Έκθεση Ζωγραφικής και Συναυλία στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

"ΠΡΟΣ: Σ.Α.Σ. / Πρόεδρο κο Τσιλιγιάννη Βασίλειο
Σμήναρχο ε.α.

Αξιότιμε κύριε
Θα είναι τιμή μου να παρευρεθείτε εσείς και τα αξιότιμα μέλη σας τα οποία προέρχονται από την ίδια σχολή όπου και εγώ αποφοίτησα, σε διπλή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών με θέμα έκθεσης ζωγραφικής «όταν σκέπτομαι την Ελλάδα» και συναυλία με θέμα «Διασκευή Δημοτικών τραγουδιών και χορών του τόπου μας».
Τηλ. Επικοινωνίας : 210-2836003
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνημμένη πρόσκληση και έντυπα εκδήλωσης.

Ο
Ζωγράφος
Γ. Πηρούνιας
Ανθ/γος ε.α. Σχολής ΣΤΥΑ"

Ο  ζωγράφος Γεώργιος Πηρούνιας είναι Ανθσγός (ΤΜΑ) ε.α. της 23ης Σειράς ΣΤΥΑ. Έχει γεννηθεί στη Λακωνία, είναι έγγαμος κι έχει δύο παιδιά.
Αποστρατεύτηκε το 1990 από την Πολεμική Αεροπορία. Εργάσθηκε ως τεχνικός διευθυντής σε εταιρείες με αντικείμενο το περιβάλλον και από το 1998 δραστηριοποιείται σε δικές του εταιρείες με αντικείμενο την ενέργεια και το περιβάλλον.
Από παιδί ασχολείται με τη ζωγραφική, είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος και έχει παρουσιάσει πολλές ατομικές εκθέσεις, τα έσοδα των οποίων προορίζονταν πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Αυτή τη φορά παρουσιάζει στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών διπλή εκδήλωση με θέμα έκθεσης ζωγραφικής: «Όταν σκέπτομαι την Ελλάδα» και συναυλία με θέμα: «Διασκευή δημοτικών τραγουδιών και χορών του τόπου μας».

Ημερομηνία: 28-11-2022

Ώρα έναρξης έκθεσης έργων ζωγραφικής: 16:30

Ώρα έναρξης συναυλίας: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα της έκθεσης ζωγραφικής

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα της συναυλίας

Η εκδήλωση είναι για φιλανθρωπικό σκοπό και ο αγαπητός συνάδελφος μας καλεί όλους να παραβρεθούμε για την ποικιλότροπη ενίσχυση της δημιουργίας του.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία!

Share this post

  • script type='text/javascript' src='https://platform-api.sharethis.com/js/sharethis.js#property=5ed78863b953220012f32102&product=sticky-share-buttons&cms=website' async='async'>
Διαβάστηκε 130 φορές