05
Ιουν

Παράδοση - Παραλαβή Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας

Με μεγάλη λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2009 στον προαύλιο χώρο των διδακτηρίων της ΣΤΥΑ η παράδοση της Διοίκησης της Σχολής από τον Σμήναρχο (ΤΗΓ) κο Ιωάννη Ρεντζή στον Επισμηναγό (ΤΤΗ) κο Ανδρέα Αλεξόπουλο.ΣΤΥΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΚΣΗΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής ΔΑΕ Υποπτέραρχος (Ι) κος Κωνσταντίνος Βλαχάβας, ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων Υποπτέραρχος (Ι) κος Γρηγόριος Πρεζεράκος, ο Διοικητής Μουσείου Πολεμικής Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) κος Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο Διοικητής ΚΕΠΑ-ΔΑΕ Σμήναρχος (ΕΑ) κος Νικόλαος Ιωάννου, ο Διοικητής ΣΠΑ Ταξίαρχος (Ι) κος Στυλιανός Χρυσόμαλλος, ο Διοικητής Υ.Α.Ε Σμήναρχος (Ι) κος Ευστάθιος Ευσταθίου, ο Διοικητής 123 ΠΤΕ Σμήναρχος (Ι) κος Βασίλειος Ανδρεασάκης, ο Διοικητής της 128 ΣΕΤΗ Σμήναρχος (Μ) κος Ιωάννης Καλύβας, ο Πρόεδρος Σ.Α.Σ Σμηναγός (ε.α.) κος Παναγιώτης Καράμπελας, καθώς και πολλοί Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί.


Η τελετή παράδοσης – παραλαβής  της Διοίκησης της ΣΤΥΑ στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Κάτω από τη σκέπη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας καλωσόρισε στην οικογένειά της τον νέο διοικητή της.
Ενδιαφέρον προκάλεσε η εμπνευσμένη Ημερήσια Διαταγή από τον παραδίδοντα Διοικητή της Σχολής Σμήναρχο (ΤΗΓ) κο Ιωάννη Ρεντζή. Με το λόγο του ευχαρίστησε συναδέλφους, διδακτικό και πολιτικό προσωπικό, δοκίμους και προσκεκλημένους, ενώ παράλληλα χαιρέτησε την ανάληψη της θέσης του Υποδιοικητή της ΣΤΥΑ από τον Επισμηναγό (ΤΕΑ) κο Μιχαήλ Κατσίνα και της  διεύθυνσης Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης της Σχολής από τον Επισμηναγό (ΤΕΑ) κο Παναγιώτη Βούλγαρη.
Στον λόγο που εκφώνησε ο παραλαμβάνων  Διοικητής της ΣΤΥΑ Επισμηναγός (ΤΤΗ) κος Ανδρέας Αλεξόπουλος επεσήμανε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να συνεχίσει το πολύ σπουδαίο έργο της Σχολής με πίστη, αφοσίωση και πειθαρχία.
Η τελετή έκλεισε με την άψογη παρέλαση των δοκίμων και επισφραγίστηκε με την παράθεση δεξίωσης στη λέσχη της ΣΤΥΑ. Στη δεξίωση όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τα πλούσια εδέσματα που παρασκευάστηκαν με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια.

Η νέα Διοίκηση ξεκινά πλέον το έργο της στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας με τις καλύτερες προϋποθέσεις και καλείται να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της με ζήλο και σύνεση.

Share this post

Διαβάστηκε 3705 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.