15
Σεπ

Ευχές για ανάληψη καθηκόντων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ) εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές τους στον Επγό (ΤΜΑ) Κων/νο Ρεβύθη, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ και Β΄ Αντιπρόεδρό του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Διοικητή της Μοίρας ΔΑΥ.

Είμαστε σίγουροι ότι η πολύχρονη εμπειρία, η άρτια επαγγελματική κατάρτιση, τα ηθικά και ψυχικά χαρίσματα του κ. Ρεβύθη θα συμβάλουν τα μέγιστα στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Μ/ΔΑΥ.

Είμαστε υπερήφανοι για τον κ. Ρεβύθη. Ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας με ασφάλεια το επίπονο έργο το οποίο αναλάβατε.

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Τσιλιγιάννης Βασίλειος                           Τσιγγάρης Κων/νος

Στη συνέχεια παραθέτουμε την Ημερήσια Διαταγή και σύντομο βιογραφικό του άξιου συναδέλφου μας.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΟΙΡΑΣ ΔΑΥ

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατεύσιμο και Πολιτικό Προσωπικό της Μοίρας.

Αναλαμβάνω σήμερα κατόπιν σχετικής Διαταγής του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας τα καθήκοντα του Διοικητή της Μοίρας ΔΑΥ.

Σκοπός του Επιτελείου της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης είναι πολυποίκιλος αφενός η επιχειρησιακή εκτέλεση αποστολών αερομεταφορών επ’ ωφελεία της ΠΑ και των άλλων κλάδων των ΕΔ, αποστολές Έρευνας και Διάσωσης και Έρευνας και Διάσωσης Μάχης, Αεροδιακομιδών Ασθενών, Αεροπυροσβέσεων και επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας και αφετέρου η ανάπτυξη και διατήρηση ενός συστήματος που να εξασφαλίζει την εκτίμηση και αποτίμηση του κόστους κύκλου ζωής, την απόκτηση των απαραίτητων υλικών και εφοδίων για την ανάπτυξη και την υποστήριξη των αεροπορικών δυνάμεων, στο χρόνο και τον τόπο που θα απαιτηθεί.

Αντίστοιχα και ο σκοπός της Μοίρας ΔΑΥ είναι η διαρκή παροχή Διοικητικής Μέριμνας και Υποστήριξης στο Επιτελείο σε όλες τις δραστηριότητες αυτού από την υλικοτεχνική υποδομή, τη διοικητική, τεχνική, εφοδιαστική και καθημερινή υποστήριξη όλων των δραστηριοτήτων του, καθώς και η υποστήριξη των Μονάδων νήσων Αιγαίου με επιστρατευτικό προσωπικό.

Πρωταρχικό μέλημά μας, θα είναι η εκτέλεση της αποστολής της Μοίρας, με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού, μέσων και εγκαταστάσεων, αξιοποιώντας στο μέγιστο τα παρεχόμενα μέσα και ορθολογικά τους διατιθέμενους οικονομικούς πόρους.

Άνδρες και γυναίκες της Μοίρας ΔΑΥ, σας καλώ να συνεχίσετε και τον ίδιο ζήλο και το ίδιο αίσθημα ευθύνης που σας χαρακτηρίζει το έργο σας. Θα είμαι δίπλα σας με προσήλωση στο καθήκον, ομαδικό πνεύμα και συναδελφικότητα στην αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Αναγνωρίζοντας την τιμή που εκφράζεται από την υπηρεσία στο πρόσωπό μου αναθέτοντας μου τη Διοίκηση της Μοίρας, θέλω να σας διαβεβαιώσω κύριε Επιτελάρχα, ότι εγώ και το προσωπικό της Μοίρας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποστήριξη όλων των δραστηριοτήτων του Επιτελείου. Στην προσπάθειά μας αυτή σας χρειαζόμαστε αρωγό, διαθέτοντας μας ότι είναι εφικτό σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικά μέσα.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις Διοικήσεις και το προσωπικό της 112 ΠΜ, του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας και του Κρατικού Εργοστασίου Αεροσκαφών, στο πλαίσιο της αλληλοϋποστήριξης Μονάδων που όλα αυτά τα χρόνια μας υποστηρίζει τεχνικά, οικονομικά και εφοδιαστικά.

Στο συνάδελφο Αντισμήναρχο (ΤΜΑ) Ιωάννη Λειβαδιώτη της 38ης Σειράς που μόλις παρέδωσε τη Διοίκηση της Μοίρας αφού τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στη Μοίρα, εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Επιτελείο του ΚΕΑ. Να είναι βέβαιος ότι η Μοίρα με τη βοήθεια του Θεού και του προσωπικού της θα συνεχίσει το δημιουργικό του έργο.

Επισμηναγός (Τεχνικός Μηχανικός Αεροσκαφών) Κωνσταντίνος Ρεβύθης, Διοικητής Μοίρας ΔΑΥ.


Βιογραφικό

Επγός (ΤΜΑ) Κωνσταντίνος Ρεβύθης

           Γεννήθηκα στον Πειραιά Αττικής το 1971 και μεγάλωσα στο Πέραμα Αττικής. Αποφοίτησα από το Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά το 1989.

           Εισήλθα στη ΣΤΥΑ το 1989 με την 41η Σειρά και αποφοίτησα με την ειδικότητα του Μηχανοσυνθέτη (ΤΜΑ)

          Υπηρέτησα στην 114ΠΜ/332ΜΠΚ από το 1991-1998 ως Μηχανικός Υπόλογος και Εκτελεστής Εργασιών Συνεργείου Βλαβών Α/Φ Mirage 2000 EGM/BGM. Έπειτα στην 135ΣΜ/ΣΣΒ (Σκύρος) από 1998-2000 στη Διασταυρωτική Εξυπηρέτηση Α/Φ Mirage F-1 CG και Mirage 2000 EGM/BGM. Τέλος στην 112ΠΜ/358ΜΕΔ, 112ΠΜ/ΜΣΕ_Π και 112ΠΜ/ΜΕΑΕ ως Εκτελεστής Εργασιών, Επιθεωρητής Εργασιών, Επιθεωρητής Ποιοτικού Ελέγχου, Εκπαιδευτής Εδάφους, Μηχανικός Πτήσεων, Εκπαιδευτής Αέρος Μηχανικών Πτήσεων και Αξιολογητής Αέρος στα Ελικόπτερα AS-332C1 (Super Puma) από το 2000-2022. Από 1/8/2022 ανέλαβα τα καθήκοντα του Διοικητή της Μοίρας ΔΑΥ.

           Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου στην ΠΑ έχω παρακολουθήσει επιτυχώς, αρκετές εκπαιδεύσεις της ειδικότητάς μου, έχω διασώσει επιτυχώς ως μέλος πληρώματος (χειριστής βαρούλκου διάσωσης) ποικίλους συνανθρώπων ως ναυαγούς από θάλασσα, ασθενείς πληρώματα πλοίων με φορεία και σε αεροδιακομιδές ασθενών από αεροδρόμια και ελικοδρόμια της επικράτειας συμπληρώνοντας άνω των 2.900 ωρών πτήσεων με ελικόπτερα Super Puma.

           Το 2019 και 2022 εκλέχτηκα στο Δ.Σ. του Σ.Α.Σ μετά την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου ως ε.ε. μέλος του Δ.Σ.

           Είμαι παντρεμένος πατέρας δύο τέκνων του Νικήτα μαθητή της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου και του Γιώργου-Ραφαήλ μαθητή της ΣΤ΄ Δημοτικού.

Share this post

Διαβάστηκε 298 φορές

Διευκρίνηση

Τα ενυπόγραφα κείμενα δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη το ΣΑΣ αλλά μόνο τον Συντάκτη.