Σύνδεση


Pilikia Stratiotikon

Ακολουθεί κείμενο θέματος του Σμχου ε.α. Ιωάννη Αβραμίδη, Μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στο οποίο ο συντάκτης εκφράζει εύγλωττα όλους μας.

¨Εάν θέλεις να κτυπήσεις τη δημοκρατία ενός κράτους, αφάνισε τη μεσαία τάξη¨. Αυτά έλεγε πριν από είκοσι και πλέον αιώνες ο Αριστοτέλης και η ρήση του αποδείχθηκε διαχρονική.

_Η αδιανόητη δημοσιονομική κρίση της χώρας μας, οδήγησε στην εξαθλίωση τη μεσαία τάξη του λαού μας, στην οποία ανήκουν και οι απόστρατοι. Τα όνειρα και οι σκληροί αγώνες μιας ζωής 35 και πλέον ετών , των καλύτερων του βίου μας , για μια άνετη και λιγότερα προβλήματα στα δύσκολα χρόνια των γηρατειών έγιναν φτερό στον άνεμο και παρασύρθηκαν στην εξαθλίωση, την ανέχεια και στην μείωση του επιπέδου αξιοπρεπούς διαβίωσης. Την 23 Απριλίου του 2010 από τα ¨λεφτά υπάρχουν¨ φτάσαμε στο Καστελόριζο, την αναγγελία της εισόδου της χώρας στα επαχθή Μνημόνια που επέβαλαν στους πολίτες επώδυνα και δυσβάστακτα μέτρα. Μείωση χωρίς όριο μισθών και συντάξεων , πρόσθετα φορολογικά μέτρα (χαράτσια). Κυρίως όμως η μείωση των υπηρεσιών υγείας σε..

Για την συνέχεια - ολόκληρο το κείμενο πατήστε ΕΔΩ.