Σύνδεση


Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σε αίθουσα του Ξενοδοχείου STANLEY. Συνολικά η διοργάνωση κρίνεται επιτυχής, με δυναμική την παρουσία ιστορικών Μελών μας, ενεργή συμμετοχή και παρεμβάσεις των παρευρισκόμενων καθώς και ιδιαίτερα έντονη την εκπροσώπηση από την επαρχία.

1 2Aithousa Genikis Synelefsis 2017

 

1 3Geniki Synelefsi 2017

Όμως αρνητική εντύπωση δημιούργησε η μικρή συμμετοχή Μελών μας κυρίως από Αθήνα καθώς και η πρόωρη αποχώρηση ορισμένων μετά την κοπή της πίτας.

1 1Geniki apopsi GS 2017
Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Σμχου ε.α κ. Δημητρίου Φαλτάιτς, ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος της Γ.Σ από τον Αντιπρόεδρο Ασμχο ε.α κ. Κων/νο Αναγνωστάκη. Εν συνεχεία ακολούθησε η διαδικασία απονομής ηθικών αμοιβών, διακρίσεων και επαίνων στους :
1.Τίτλος Επίτιμου Μέλους τους Συλλόγου μας στον Επίτιμο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α. κ. Γεώργιο Αυλωνίτη. Το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δ.Σ δια του Προέδρου του , για την απονομή τίτλου Επιτίμου Μέλους του Συλλόγου στον Επίτιμο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α. κ. Γεώργιο Αυλωνίτη , σε τελετή της οποίας η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής θα αποφασισθούν με νεότερη απόφαση του Δ.Σ του ΣΑΣ λόγω κολλήματος του τιμωμένου προσώπου που καθιστούσε αδύνατη την παρουσία του στην τελετή.

2.Δόκιμο Υπαξιωματικό 2ας και Αρχηγό της Σχολής μας κ. Χουλέβα Φανή (ΜΜΜ&Μ) έπαινο και χρηματικό βραβείο 300 ευρώ. Την απονομή του επαίνου έκανε ο Επίτιμος Πρόεδρος κος Παναγιώτης Μερτίκας και το χρηματικό βραβείο έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτριος Φαλτάιτς. Επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης σειράς χάρισε ένα βιβλίο από το συγγραφικό του έργο.

2Vravefsi Arhigoy 2as

3.Δόκιμο Υπαξιωματικό 1ης κ.Ζουργκούνη – Μεταλλίδη Κων/νο (Μηχανοσυνθέτη) έπαινο και χρηματικό βραβείο 200 ευρώ. Την απονομή του επαίνου έκανε ο Επίτιμος Πρόεδρος κος Παναγιώτης Καράμπελας και το χρηματικό βραβείο έδωσε το μέλος του Δ.Σ. κος Γεώργιος Παπαδόπουλος. Επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης σειράς χάρισε ένα βιβλίο από το συγγραφικό του έργο.

3Vravefsi Arhigoy 1is

4. Υπσγο (ΤΜΜ) Όμηρο Βαρούνη απονομή πλακέτας του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου. Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης.

4Vraveysi Varouni
5. Ανθσγο (ΤΗΓ) Γεώργιο Καραίσκο απονομή πλακέτας του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου. Την βράβευση έκανε το μέλος του Δ.Σ. κος Ιωάννης Αβραμίδης.

5Vravefsi Karaiskou 2017
6. Ασμια (ΤΗΓ) Ανδρέα Κραή απονομή πλακέτας του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου. Την βράβευση έκανε το Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Δαμηλάκης.

6Vravefsi Krai 2017
7. Ασμια (ΤΕΑ) Αναστασία Ραμάκου απονομή πλακέτας του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου. Την βράβευση έκανε ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Βούλγαρης.

7Vraveysi Ramakou 2017

7 1Vravefthentes EN EN 2017

1 4Synolo Dokimon STYA

Ακολούθησε κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος ενώ χρέη ψάλτη έκανε ο συνάδελφος Σμχος ε.α κ Δημήτριος Δήμου.

8Agiasmos pitas 2017

8 1Kopi Pitas 2017

Επακολούθησε διάλειμμα και παράθεση καφέ.
Με την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη Προεδρείο αποτελούμενο από τους : Σμχο ε.α κ Αθανάσιο Ραφαηλίδη ως πρόεδρο, Σμχο ε.α κ Γεώργιο Καντούρο και Επγο ε.α κ Δημήτριο Μανιώτη ως Μέλη.

9Proedrio ergasies GS 2017
Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ, Σμχος ε.α κ Δημήτριος Φαλτάιτς, ο οποίος μετά τον Χαιρετισμό παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό - Πεπραγμένα του έτους 2016 καθώς και τους Στόχους του 2017.

10Geniki meta tin kopi pitas
Ο οικονομικός απολογισμός του 2016 καθώς και ο Προϋπολογισμός του 2017 παρουσιάστηκε από τον Ταμία του Σ.Α.Σ Ασμχο ε.α. κ. Παναγιώτη Βούλγαρη . Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κος Νικόλαος Βούλγαρης παρουσίασε την Ετήσια Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της Οικονομικής Διαχείρισης του Συλλόγου, για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2016.
Λόγω ασθένειας του Νομικού Συμβούλου και Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Γεώργιου Εμμανουηλίδη, την εισήγηση στο θέμα της «Αναθεώρησης του Καταστατικού» έκανε ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΣ Ασμχος ε.α κ. Κων/νος Αναγνωστάκης.
Από βήματος χαιρετισμό απεύθυναν οι:
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Αντιπτέραρχος ε.α Σπυρίδων Καββούρης
Ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ Αντιπτέραρχος (ΜΗ) κ. Ιωάννης Κούτρας.
Το μέλος του ΣΑΣ Σμήναρχος ε.α κος Παντελής Χειμαριός και
Ο εκπρόσωπος του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ Αντιπλοίαρχος ε.α κος Δημήτρης Δέδης.
Εποικοδομητικές παρεμβάσεις – εισηγήσεις επί θεμάτων της Γ.Σ. έκαναν οι:
Παναγιώτης Καράμπελας Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου
Κωνσταντίνος Λιούτας Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΑ/Λαρίσης και μέλος του ΣΑΣ
Γεώργιος Μαριόλης μέλος του Δ.Σ του ΣΑΣ
Ιωάννης Αβραμίδης μέλος του Δ.Σ του ΣΑΣ
Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα υπόλοιπα θέματα που περιελάμβανε το πρόγραμμα και στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης, εγκρίθηκε το ψήφισμα και έγινε διανομή του ημερολογίου, το οποίο εκδόθηκε από κοινού συνολικά για όλη την Π.Α. και τους Συλλόγους.
Ολόκληρο το ψήφισμα μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ
Μας τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Διοικητής της Σχολής μας Ταξίαρχος (Ι) Κων/νος Σεβαστάτος ως εκπρόσωπος του κ. Α/ ΓΕΑ
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Αντιπτέραρχος ε.α Σπυρίδων Καββούρης
Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Αντιπτέραρχος ε.α Ιωάννης Κολοβός
Ο Αντιπτέραρχος ε.α Αχιλλέας Λέλλας ως εκπρόσωπος του Σ.Α.Σ.Ι
Ο Πρόεδρος της Α.Α.Κ.Ε. Αντιπτέραρχος ε.α Νικόλαος Νόκας
Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α Υποπτέραρχος ε.α κ Δημήτριος Λαζάρου
Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α Αντιπτέραρχος ε.α. Ιωάννη Κούτρας
Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ Αντιναύαρχος ε.α Γεώργιος Ροΐδης
Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης Ανέστης Τσουκαράκης
Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΥΔΑ Ταξίαρχος ε.α κ Γεώργιος Ρούσσος
Ο Πρόεδρος του Σ.Α.Ι.Ρ. Ασμχος ε.α κ. Ιωάννης Κρανιάς
Ο Πρόεδρος του Π.Μ./ΣΑΣΥ/Π.Ν. Αντιπλοίαρχος ε.α κ. Δημήτρης Δέδης
Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΜΥΝ Αντιπλοίαρχος ε.α κ. Άγγελος Γαλανός
Η Εκπρόσωπος του Παν. Συνδέσμου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων κα Γκόλια
Η χήρα του εκλιπόντος Ανπχου Αλ. Παπανικολάου, κ. Έλενα Παπανικολάου.
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σμχος ε,α κ. Παναγιώτης Μερτίκας
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σγος ε.α κ. Παναγιώτης Καράμπελας
Ο Τέως Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σμχος ε.α κ. Πιέρρος Πλατάνας
Ο Σμχος ε.α. κ.Γεώργιος Ζεβόλης, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας
Ο Σμχος ε.α. κ. Εμμανουήλ Δαμηλάκης, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας
Ο Σμχος ε.α. κ.Κων/νος Πουραίμης, Πρώην Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου μας
Ο Σγος ε.α. κ. Νικόλαος Βούλγαρης, Πρώην Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου μας
Ο Δικηγόρος και Μέλος του Συλλόγου μας, Ανχης ε.α. κ. Αριστομένης Αργυρόπουλος.
Αντιπροσωπεία 1ων και 2ων Δοκίμων της Σχολής μας.
O Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όσους συναδέλφους μας τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.