Σύνδεση


Ακολουθεί Άρθρο Θέματος του Μέλους μας Σγου ε.α. Κων Λιούτα / Προέδρου του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΑ:

xifoi PA
Λάρισα, 17-12-2016


Μόλις πριν λίγες μέρες ο ΥΕΘΑ κ. Καμμένος παρέδωσε, σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην 1η Στρατιά, τα ξίφη σε αξιωματικούς προερχόμενους εξ’ Ανθυπασπιστών.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ίσως δεν έχει ιστορικό προηγούμενο η απονομή ξιφών από ΥΕΘΑ σε αυτή την κατηγορία αξιωματικών και να το πιστώσουμε κατ’ αρχάς θετικά στο νυν Υπουργό. Δυστυχώς σε χιλιάδες αξιωματικούς αυτής της κατηγορίας δεν έχουν επιδοθεί από την πολιτεία, ως όφειλε, τα ξίφη που αποτελούν μέρος της εξάρτησης που φέρει κάθε αξιωματικός. Και αν κάποιος επικαλεστεί την οικονομική κρίση και τον περιορισμό των δαπανών να του υπενθυμίσουμε ότι αυτή η σημαντική παράλειψη συνέβαινε και κατά τη διάρκεια των παχιών αγελάδων χωρίς κανείς να συγκινείται.
Βέβαια αυτή η τιμή που επιφύλαξε ο κ. Καμμένος στους αξιωματικούς προερχόμενους εξ’ υπαξιωματικών είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με την τοποθέτησή του να υιοθετηθεί το Αμερικανικό μοντέλο σταδιοδρομίας των Υπαξιωματικών.
Στις 17/11/2016 ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στο δημοσιογράφο κ. Πάρη Καρβουνόπουλο (Militaire.gr) μίλησε για τη βαθμολογική εξέλιξη των....
Για συνέχεια – ολόκληρο το άρθρο πατήστε ΕΔΩ