Σύνδεση


Plaketa 40 41 pros SAS

Οι συνάδελφοι απόφοιτοι της 40ης και 41ης σειράς ΣΤΥΑ σε εκδήλωση που έκαναν στο ROOF GARDEN της Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, βράβευσαν τον Σύλλογο Αποφοίτων ΣΤΥΑ αναγνωρίζοντας τις άοκνες και συνεχείς προσπάθειές του μέσω των οποίων επιλύθηκε το από το 2010 πρόβλημα που αφορούσε την εναρμόνιση του ασφαλιστικού νόμου 3865/10 με τον νόμο περί προαγωγών 3883/10 .
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Τομεάρχης Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ κος Κων/νος Κατσίκης, ο Δντης του Στρατιωτικού Γραφείου του κου ΥΕΘΑ Απτχος (Ι) ε.α. κος Συμεωνίδης, ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Άμυνας του κου ΥΕΘΑ Ταξχος ε.α. κος Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανχης Ανέστης Τσουκαράκης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α. Απτχος ε.α. κος Ιωάννης Κούτρας, ο πρόεδρος του ΣΑ/Σ.Σ.Α.Σ. Απχος ε.α. κος Ιωάννης Αντωνιάδης, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων. Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Σμχο ε.α. κο Δημήτριο Φαλτάιτς ο οποίος παράλαβε το βραβείο και τον Αντιπρόεδρο Σμχο ε.α κ. Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη.
Μεταξύ των βραβευθέντων είναι ο Βουλευτής κος Κων/νος Κατσίκης ο πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α. Απτχος ε.α. κος Ιωάννης Κούτρας, ο πρόεδρος ΣΑ/Σ.Σ.Α.Σ. Απχος ε.α. κος Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Ταξχος ε.α. κος Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος.
Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν τα εν ενεργεία μέλη της 40ης και 41ης Σειράς και οι οποίοι είχαν οργανώσει αυτή την θαυμάσια εκδήλωση.
Ο Σ.Α.Σ. παραμένει στις επάλξεις δίπλα στο πλευρό των εν ενεργεία συναδέλφων οι οποίοι είναι ενεργά μέλη του και είναι αλληλέγγυος στη επίλυση των προβλημάτων τους.