Σύνδεση


2016 09 10 stya anamnistiki skalia 1

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 66ης Σειράς της Σχολής μας, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Βίτσας, παρουσία του Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση.

2016 09 10 stya epidosi ptyhiou 1

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο Διοικητή της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ, εκπρόσωποι των πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, από τον σύλλογό μας ο Πρόεδρος Δημ. Φαλτάιτς, ο Αντιπρόεδρος Κων. Αναγνωστάκης, ο Αν. Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μαριόλης, ο Ταμίας Παν. Βούλγαρης, ο Κοσμήτωρας Στ. Ευτυχίδης και ο Πρόεδρος Συντ/κης Επιτροπής Γεώργιος Παπαδόπουλος, άλλοι σύλλογοι καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.

2016 09 10 stya pol simaia 1

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν σαράντα τρεις (143) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν τριάντα οχτώ (138) από την Ελλάδα και πέντε (5) από την Κύπρο.(πηγή:haf.gr)