Σύνδεση


Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφασίστηκε η αναθεώρηση - ουσιαστική ανανέωση του Καταστατικού μας (πλήρες κείμενο πατήστε εδώ).
Στην κορυφαία αυτή διαδικασία επιθυμούμε την ενεργή συμμετοχή των Μελών μας ( Επίτιμα, Τακτικά και Συνδεδεμένα ). οι οποίοι μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις – απόψεις και εισηγήσεις τους (επί συγκεκριμένων Άρθρων του Καταστατικού), έως και την 31 Οκτωβρίου 2016 (δώθηκε δίμηνη παράταση λόγω σημαντικών επίκαιρων θεμάτων) στην ακόλουθη διεύθυνση email : neokatastatiko στο sastya.gr. (Για τον περιορισμό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - επιθέσεις - SPAM κλπ, η διεύθυνση δεν εμφανιζεται στην κανονική της μορφή. Για να την μετατρέψετε απλά αντικαταστήστε την λέξη στο με το σύμβολο @)
Αρμόδια επιτροπή θα συγκεντρώσει - ομαδοποιήσει τις προτάσεις σας και θα τις παρουσιάσει στην ειδική για τον σκοπό συνεδρία του Δ.Σ, πριν να ακολουθήσουν οι κατά τον νόμο διαδικασίες (τελικό προταθέν κείμενο, Νομικός Σύμβουλος, Γενική Συνέλευση, Πρωτοδικείο Αθηνών κ.α.).