Σύνδεση


emvlima stya.1

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ επανερχόμενος στο θέμα της αποκατάστασης των αδικιών και των στρεβλώσεων - δυσλειτουργιών που προκάλεσαν οι μεταβατικές διατάξεις του ν. 3883/2010 στην εξέλιξη των εκ ΣΤΥΑ προερχομένων στελεχών της 40ης & 41ης σειράς, την Δευτέρα 07/12/2015, πραγματοποίησε επίσκεψη στον κ. Αρχηγό ΓΕΑ Απτχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, τον οποίο ενημέρωσε εκτενώς για το θέμα, παραδίδοντας του σχετικό ενημερωτικό.
Ο κ. Α/ΓΕΑ κατανόησε το ζήτημα και δήλωσε αλληλέγγυος στην κατεύθυνση προώθησης ενεργειών για την εξεύρεση της ιδανικής λύσης.
Ακολούθως την 08-12-2015 πραγματοποίηθηκε επίσκεψη στον ΥΕΘΑ κ. Πάνο Καμμένο, όπου σε συνάντηση με τον Δντη του Στρατιωτικού του Γραφείου κ. Συμεωνίδη και τους εκπρόσωπους-συμβούλους του επιτελείου του κ.κ. Χρήστο Κουτσογιαννόπουλο, Άγγελο Παπαλεξόπουλο επικαιροποίησε το αίτημα για την επίλυση του θέματος της 40ης & 41ης Σειράς ΣΤΥΑ και τους παραδώθηκε σχετικό ενημερωτικό, μεταφέροντας τους παράλληλα την ευαρέσκεια των μελών του για τις μέχρι σήμερα θετικές ενέργειες του κ. ΥΕΘΑ και του Επιτελείου του στην κατεύθυνση επίλυσής του ζητήματος.
Ο Δντής του Στρατιωτικού Γραφείου και οι εκπρόσωποι του κ. ΥΕΘΑ μας διαβεβαίωσαν ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την κατα το δυνατόν συντομότερη επίλυσή του, στην οποία προσδοκούμε.
Στις επισκέψεις του Συλλόγου παραβρέθηκε και ο Οικονομολόγος και πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ και Οικονομικός Σύμβουλος του Συντονιστικού των 3 Ενώσεων Αποστράτων, κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, ο οποίος εκπόνησε και την τεχνοοικονομική μελέτη που παραδόθηκε μαζί με το ενημερωτικό.