Σύνδεση


GS 2016 

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες την 23η Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου STANLEY, η οποία ήταν άκρως επιτυχής και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η τελετή ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Σμχου ε.α κ Δημητρίου Φαλτάιτς και ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος της Γ.Σ από τον Αναπλ. Αντιπρόεδρο Σμχο ε.α κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο. Εν συνεχεία ακολούθησε η διαδικασία απονομής ηθικών αμοιβών, διακρίσεων και επαίνων στους :

1.Βουλευτή Λευκάδος Αθανάσιο Καββαδά απόφοιτο της 33ης Σειράς ΣΤΥΑ απονεμήθηκε πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου.

DSCN0102

2.Δόκιμο Υπαξιωματικό 2ας και Αρχηγό της Σχολής κ. Γιαχαλή Μαρία έπαινο και χρηματικό βραβείο 300 ευρώ. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου. Επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης σειράς χάρισε ένα βιβλίο απο το συγγραφικό του έργο.

DSCN0112DSCN0115 

3.Δόκιμο Υπαξιωματικό 1ης Σαρρή Νικολέτα έπαινο και χρηματικό βραβείο 200 ευρώ. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. Κων/νος Πουραΐμης. Επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Δημήτριος Τσουκνίδας της 8ης σειράς χάρισε ένα βιβλίο απο το συγγραφικό του έργο.

DSCN0119

4.Ιωάννη Αβραμίδη  απονεμήθηκε πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο. Την απομονή έκανε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Εμμανουηλίδης.

DSCN0124

5.Κων/νο Πουραΐμη απονεμήθηκε πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την 9ετή προσφορά του στον Σύλλογο. Την απομονή έκανε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μερτίκας.

DSCN0130

6.Νικόλαο Βούλγαρη απονεμήθηκε πλακέτα του Συλλόγου "τιμής ένεκεν" για την 9ετή προσφορά του στον Σύλλογο. Την απομονή έκανε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Καράμπελας.

DSCN0136

Στην συνέχεια ο Αρχιπλοίαρχος ε.α Ιωάννης Αντωνιάδης , ο Ταξίαρχος ε.α Βασίλειος Νικολόπουλος και ο Ανχης Ανέστης Τσουκαράκης ενημέρωσαν τους συναδέλφους για οικονομικά - συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα.

Ακολούθησε κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Νικόλαος ενώ χρέη ψάλτη έκανε ο συνάδελφος Σμχος ε.α κ Δημήτριος Δήμου.

Επακολούθησε διάλειμμα και παρατέθηκαν καφές και αναψυκτικά.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε τους υποψηφίους για τα μέλη του Δ.Σ.

Με την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη προεδρείο αποτελούμενο από τους Σμχο ε.α κ Ευάγγελο Παρασκευόπουλο ως πρόεδρος της Γ.Σ, Σμχο ε.α κ Αθανάσιο Ραφαηλίδη και Σμχο ε.α κ Παναγιώτη Σκορδάκη ως Μέλη. Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ, Σμχος ε.α κ Δημήτριος Φαλτάιτς, ο οποίος παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό - Πεπραγμένα του έτους 2015 καθώς και τους στόχους του 2016.

Ο οικονομικός απολογισμός του 2015 καθώς και ο προϋπολογισμός του 2016 παρουσιάστηκε από τον Ταμία του Σ.Α.Σ κ. Δημήτριο Παναγιώτου και εν συνεχεία ο κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος παρουσίασε την Ετήσια Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της Οικονομικής Διαχείρισης του Συλλόγου, για περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2015. Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα υπόλοιπα θέματα που περιελάμβανε το πρόγραμμα και στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε το ψήφισμα και έγινε διανομή του ημερολογίου, το οποίο φέτος εκδόθηκε από κοινού συνολικά για όλη την Π.Α. και τους Συλλόγους.

Ολόκληρο το ψήφισμα μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ

Μας τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Κλαδάρχης Β' Κλάδου Υποπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Ματζιάρης ως εκπρόσωπος του κ. Α/ ΓΕΑ

Ο Διοιηκητής της Σχολής μας Ταξίαρχος (Ι) Κων/νος Σεβαστάτος ως εκπρόσωπος του Δκτη ΔΑΕ.

Ο Υποδιοικητής της Σχολής μας Σμχος (Μ) Ιωάννης Ρούγκος

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Αντιπτέραρχος ε.α Σπυρίδων Καββούρης

Ο Αντιπτέραρχος ε.α Αχιλλέας Λέλλας ως εκπρόσωπος του Σ.Α.Σ.Ι

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α Υποπτέραρχος ε.α κ Δημήτριος Λαζάρου

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α Υποπτέραρχος ε.α. Ιωάννη Κούτρας

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ Αντιναύαρχος ε.α Γεώργιος Ροΐδης

Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΣ Αρχιπλοίαρχος ε.α Ιωάννης Αντωνιάδης

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ Ταξίαρχος ε.α. Βασίλειος Νικολόπουλος

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανχης Ανέστης Τσουκαράκης

Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΥΔΑ Ταξίαρχος ε.α κ Γεώργιος Ρούσσος

Ο Πρόεδρος του Σ.Α.Ι.Ρ. Ασμχος ε.α κ. Ιωάννης Κρανιάς

Ο Πρόεδρος του ΣΑΥΣ Σχης ε.α Κων/νος Λίγκας

Ο Αντιπλοίαρχος κ. Δημήτριος Δέδδης ως εκρόσωπος του Π.Μ-ΣΑΣΥ/Π.Ν

Ο Υποπλοίαρχος ε.α κ. Κων/νος Καλλαρίτης ως εκπρόσωπος του ΣΑΣΜΥΝ

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σμχος ε,α κ Παναγιώτης Μερτίκας

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Σ και Νομικός Σύμβουλος κ Γεώργιος Εμμανουηλίδης

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σγος ε.α κ Παναγιώτης Καράμπελας

Ο Τέως Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σμχος ε.α κ Πιέρρος Πλατάνας

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στην Καλαμάτα κ. Κων/νος Στόικος.

Ο συνάδελφος της 32ας σειράς Δικηγόρος Αριστείδης Αργυρόπουλος.

Η Πρόεδρος της ΠΑΣΟΙΠΑ κ Μιράντα Παπασταύρου

Η χήρα του εκλιπόντος Αλέξανδρου Παπανικολάου , Έλενα Παπανικολάου.

Αντιπροσωπεία 1ων και 2ων Δοκίμων της Σχολής μας.

O Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όσους συναδέλφους μας τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.